Як медом намазано

28.06.2019 18:59 ПОЛІТИКА

Неймовірна активність кандидатів у депутати Верховної Ради від Закарпаття. По всіх закарпатських округах зареєстровано 92 кандидати. Найбільше — по 19 — на округу 68 із центром в Ужгороді та по округу 72 з центром у Тячеві.

Звичайно, що фактично на кожному окрузі є по два-три достойні кандидати з відповідним рівнем адміністративної та керівної роботи та юридично підковані. Тобто, є кілька кандидатів, які фахові й можуть допомогти країні формувати сучасне законодавство. Але разом із цим переважна більшість кандидатів є формальними претендентами на годівницю. Тобто, у нашій країні визрів образ нардепа не як людини, яка вміє творити закони, а як людини, яка протягом депутатської каденції піднімає свої статки в кілька разів. Люди прагнуть зайти в парламент, щоб розбагатіти та користуватися величезними пільгами та благами за кошти бюджету.

Це не смішно. ЗМІ пишуть, що кандидат від «Слуги народу» по Ужгородському округу в невеличкому резюме з кількох речень зробив 14 помилок. І ця людина зможе працювати у вищому законодавчому органі країни?

А дехто просто має намір сховатися в Раді. Брати Андріїви. Мер купив собі місце в прохідному списку партії колишніх «регіоналів» та відвертих корупціонерів. Інший брат пішов балотуватися по Ужгородському округу. Ми пам’ятаємо, як щедро посівали конвертами з 500-гривневими купюрами андріївці перед виборами мера. Тепер те саме, але вже за брата. І вже навіть у соцмережах оприлюднено списки тих, хто підкуповує електорат. Не просто списки, а напроти прізвища вказано, за який район чи вулиці відповідає той чи інший «скупник» голосів. І де поліція? Чи буде покарання?

І останнє. Як дати зрозуміти людям, що, продаючи свої голоси андріївам, вони потім не мають права скаржитися на своє голодранське життя. Бо за все заплачено.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат