Москаль оскаржив рішення Кабміну про визнання Мукачівської ОТГ

06.06.2019 15:22 ПОЛІТИКА

Парламентські «договорняки» – не привід для порушення законодавства, заявляє голова ОДА.

Геннадій Москаль подав позов до Окружного адміністративного суду м.Києва про скасування рішення Кабінету міністрів України щодо спроможності Мукачівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ).

– У законі чітко написано, що підставою для створення ОТГ є позитивний висновок обласної державної адміністрації, – заявляє голова ОДА. – Хочу нагадати статтю 19 Конституцію України, яка гласить: «Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України». Позитивного висновку ОДА немає, тому рішення однозначно буде скасоване судом, як незаконне. Парламентські «договорняки» – це не привід для порушення законодавства.

Раніше ми повідомляли, що Створено Мукачівську ОТГ.

https://carpathia.gov.ua/novyna/moskal-oskarzhyv-rishennya-kabminu-pro-vyznannya-mukachivskoyi-otg

Коментарі :


06.06.2019 13:16 Читач


Коментарі
Читач 2019-06-06 / 15:58:13
Москаль уже пан ніхто, або чиновник без портфеля. Запізно вже йому подавати позови до суду. Старець заздрить, що в Мукачево створено ОТГ без його безпосередньої участі. Молодці керівництво міста над Латорицею. Ганьба Москалю, який є тормозом новітніх ідей. Діду Геннадію. Їдь собі на рідну Буковину і там керуй скільки завгодно, а закарпатці справляться самі без твоїх рекомендацій.


06.06.2019 12:51 Читач

Дивує, що Москаль наважився подати позов до суду. Хто ж він такий? Пан ніхто!   Він заздрить, що без йогго участі в Мукачево створено ОТГ. Слава Богу, що для закарпатців Москаль уже відійшов у небуття. Туди йому й дорога.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат