Активіст Данацко хоче перекрити дорогу. Москаль пропонує йому лопату

03.07.2018 23:38 ПОЛІТИКА

Чергова порція сарказму від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Активіст-маргінал Іван Данацко свого часу вже проводив одиночну акцію, коли засипав ями на одній із доріг Ужгородського району гноєм. Зараз він радо сприйняв звістку про те, що генпрокуратура карає дорожників за невиконання ремонтних робіт на дорогах і оголосив про проведення акції біля села Нижнє Солотвино. Данацко повідомив, що на пішохідному переході на трасі "Київ-Чоп" 5 липня буде перекривати рух транспорту, щоб в такий спосіб привернути увагу влади та дорожників у необхідності ремонту доріг навколо села Середнє.

Загалом на Закарпатті перекриття дороги є доволі популярний метод тиску на владу. Однак навряд чи в Івана Данацка щось вийде. Справа в тому, що він є маргінальним активістом-одинаком, якого майже ніхто не підтримує. Саме через це обласна влада час від часу оприлюднює саркастичні відповіді на потуги Данацка.

Цього разу голова ОДА Геннадій Москаль особисто посміявся над Данацком. Він написав, що ремонт доріг у вказаному Данацком регіоні відбудеться незабаром. Гроші під це є і підрядник визначений, а от виникла проблема з тим, що не вистачає робочих рук. Тому Москаль пропонує Данацку лопату і замість того, щоб перекривати дорогу, той міг би позалатувати ями, бо і так сидить без роботи. "Пропонуємо Івану Данацку, котрий уже тривалий час офіційно не працевлаштований, особисто долучитися до розбудови дорожньої інфраструктури рідної Ужгородщини, а саме: влаштуватися робітником-дорожником. Гарантуємо йому зарплату й лопату, а якщо є водійське посвідчення – асфальтний каток у підмогу", - написав Москаль, а заодно нагадав активісту, що за перекриття автодоріг передбачена кримінальна відповідальність і якщо той вдасться до таких дій, то буде підмітати і ремонтувати дороги вже безкоштовно.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат