Андрій Балога у США чотири рази притягався до адміністративного покарання за алкоголь та куріння мар

18.01.2018 23:45 ПОЛІТИКА

Мер Мукачева Андрій Балога вів не зовсім пристойний спосіб життя, коли вчився у США.

Молодого мера Мукачева називають дуже перспективним та прогресивним. Насправді, він попри свій доволі юний вік дійсно доволі справно керує містом. Місто розвивається і у впровадженні інновацій явно випереджає Ужгород.

Однак останнім часом почалися гучні викриття стосовно мера Мукачева. Особливо, це стосується періоду, коли Андрій Балога вчився у штаті Північна Дакота у США.

Про це навчання йдеться і в офіційній біографічній довідці мера Мукачева на сайті міськради.

Зокрема, Андрій Балога ще після закінчення 9-го класу Мукачівської гімназії у 2003 році, навчався в середній школі міста Рола штат Північна Дакота, Сполучені Штати Америки, яку закінчив 2005 року. З 2005 по 2011 р.р. Андрій Балога - студент Університету Північної Дакоти (США), який закінчив за спеціальністю “Бізнес. Економіка”.

Ще зовсім недавно активіст Дмитро Лапін поширив свою переписку з представником університету в Дакоті, з якої стало відомо, що Андрій Балога дійсно вчився в цьому університеті, але... ніякого ступеню не отримав.

І ось сьогодні нове гучне викриття. Сергій Носалюк показав офіційний сайт судових рішень штату Північна Дакота, де при згадуванні прізвища Андрій Балога видавало аж чотири адміністративні порушення. Сергій Носалюк навіть показав, як потрібно користуватися сайтом, щоб отримати потрібну інформацію.

Як бачимо, перше порушення було зафіксоване ще у 2006 році. Стосувалося воно розпивання алкоголю підлітками до 21-го року. За це Андрій Балога сплатив штраф 225 доларів.

Наступне адмінпорушення було у 2009 році і також стосувалося вживання алкоголю. За нього Андрій Балога сплатив 301 долар. Цього ж року Андрій Балога ще двічі притягався до адмінпорушення за куріння марихуани і сплатив по 300 доларів штрафу.

На сайті видно, що адмінпорушення стосувалися саме Андрія Вікторовича Балоги 1988 року народження, тому нинішньому меру Мукачева буде важко спростувати ці звинувачення.

Інша справа, наскільки вони є серйозними, щоб виправдовуватися. Бо у нашій країні навіть на найвищих посадах є люди, які мають значно кримінальніше минуле, але це не заважає їм і далі керувати.

Prozak

ТЕГИ : балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат