Денщик голови Великоберезнянської райради показав "фак" на адресу журналіста

admin 28.08.2017 09:05 ПОЛІТИКА

Знайомтесь, оце "чудо" – Микола Брензович, помічник і водій скандальновідомого голови Великоберезнянської районної ради Ярослава Шукаля

Непристойний жест з використанням ненормативної лексики направлений на адресу позаштатного кореспондента газети “Трибуна” та керівника прес-служби Ужанського національного природного парку Анатолія Примича. Дуже прикро, що поряд з ним у службовій “Ниві” ( АО3732АР), знаходиться молода журналістка державного телеканалу “Тиса 1” Діана Фуско, яку місцеві пробалогівські угрупування намагалися використати у своїй кампанії з дискредитації директора Ужанського НПП Віктора Бирковича, який став на заваді оборудкам чиновницького криміналітету з незаконних рубок, браконьєрства, торгівлі “живим товаром”.

На нещодавній сесії Великоберезнянської райради голова Спілки учасників АТО Великоберезнянщини Владислав Пугінський вказав на конкретні факти корупційної діяльності голови ради. Атовець також передав до прокуратури Закарпатської області матеріали про те,   що Голова Великоберезнянської райради Шукаль приховав у декларації боргове зобов’язання на 26 тисяч євро.

Надіємось, що керівництво Філія ПАТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція» – Тиса-1,Тиса FM, більш уважно вивчатиме політичні уподобання та біографію замовників матеріалів.


http://trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат