В Ужгороді проведуть акцію біля Консульства Угорщини

admin 11.04.2017 16:36 ПОЛІТИКА

Організація, яка іменує себе Закарпатським національно-патріотичним об’єднанням «Україна Соборна», має намір провести акцію протесту під будівлею Генконсульства Угорщини в Ужгороді


"Мирна акція протесту спрямована проти проявів сепаратизму на Закарпатті і спроб промосковських сил посіяти ворожнечу між українцями і угорцями Закарпаття.

Мета акції: показати, що ми, європейці, не дамо реанімованому комуно-кадебістському режиму Путіна і Орбана зіпсувати добрі сусідські стосунки між Україною та Угорщиною.

Дата проведення: 13 квітня;

Час: 09: 00;

Місце проведення: під стінами Генерального консульства Угорщини, Православна набережна, 12, м. Ужгород, Закарпатська область", - повідомляє прес-служба "України Соборної".

Для чого вносити чергову напругу на національному грунті в Закарпатті, в організації не повідомляють.

Скоріше за все, маловідома організація просто знайшла тему для того, щоб нагадати про себе.

На відміну від Росії, Угорщина є країною Євросоюзу, яка дотримується всіх відповідних норм законодавства, у тому числі щодо недоторканості територіальної цілісності.

Останнім часом Угорщина стала головним лобістом в євроінтеграційних намірах України і першою підтримала безвізовий режим для громадян України.

Окрім того, у листопаді минулого року було підписано ряд важливих для нашої країни та Закарпаття зокрема міжурядових угорсько-українських угод.

Чим так налякала Угорщина активістів "України Соборної", зрозуміти неможливо.

Степан Форкош для Prozak.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат