Арсеній Яценюк зустрівся з міністрами закордонних справ країн Вишеградської четвірки

admin 28.02.2014 15:49 ПОЛІТИКА

У п'ятницю, 28 лютого, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із міністрами закордонних справ країн Вишеградської четвірки.


Сторони обговорили політичну ситуацію в Україні. Арсеній Яценюк наголосив, що наша держава переживає складні й відповідальні часи, проте новий Уряд контролює ситуацію та зробить усе можливе для зняття напруги в країні.
Представники Вишеградської четвірки висловили готовність допомогти новому українському Уряду в подоланні фінансової кризи в державі.
Сторони також обговорили розвиток подій в АР Крим. Глави МЗС країни Вишеградської четвірки висловили стурбованість подіями на півострові.
Арсеній Яценюк наголосив: «Моя позиція, як Прем’єр-міністра України, знайти вирішення питання виключно політичним шляхом».
По завершенні зустрічі міністри закордонних справ країн Вишеградської четвірки відлетіли до Донецька, аби висловити підтримку єдності України.
До складу делегації Євросоюзу, зокрема, увійшли Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінські, Міністр закордонних справ Чеської Республіки Любомір Зоралек, Віце-прем’єр-міністр, Міністр закордонних справ та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Юрей Сівачек, Міністр закордонних справ Угорщини Янош Мартоні, Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Міхаль Баєр, Заступник Міністра закордонних справ Республіки Польща Катажина Пелчинська-Наленч, Надзвичайний и Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін.

http://www.kmu.gov.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат