Азаров запропонував Угорщині вкласти гроші в ремонт українських доріг

admin 29.03.2013 11:28 ПОЛІТИКА

Прем’єр-міністр України Микола Азаров запропонував керівництву Угорщини інвестувати гроші в модернізацію українських автошляхів, які ведуть в Європу. Як повідомляє «Сегодня», про це український Прем'єр сказав під час свого візиту в Будапешт.

За його словами, якщо Україна найближчим часом отримає кредит від сусідів, то це дозволить швидко відремонтувати дороги в угорському напрямку.
«Для нас важливо забезпечити надійні транспортні потоки між Україною і Європою. І угорський напрямок є актуальним і вигідним, оскільки це найкоротший шлях до центру Європи», — підкреслив Азаров.
Він також наголосив, що впродовж останніх двох років були модернізовані дороги у польському напрямку: Київ-Ягодин і Київ-Львів. За його словами, настав час угорського логістичного напрямку.
«Я задав це питання прем'єр-міністру Угорщини і сказав: якщо Угорщина готова надати нам кредити, то ми готові досить швидко реалізувати ці проекти», — сказав Азаров.
Згідно з даними Державної служби автомобільних доріг України, якщо ремонт буде фінансуватися так, як це робиться зараз, то завершити модернізацію автошляхів вдасться лише через 85 років.

vidomosti-ua.com

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат