Азаров — в Угорщині. Та чи домовиться він про нові пункти пропуску для Закарпаття?

admin 28.03.2013 11:14 ПОЛІТИКА

Прем'єр-міністр України Микола Азаров знаходиться з   офіційним візитом в Угорщині. На цю поїздку закарпатці покладають певні надії. Йдеться насамперед про будівництво нових пунктів пропуску на спільному кордоні.

Минулого тижня з проханням допомогти їх відкрити до прем'єра звернулися депутати Закарпатської облради.

Про те, що ця тема важлива і для сусідів, uzhgorod.in вже писав. Генконсул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бачкаі нещодавно запевнив, що угорська сторона в цьому дуже зацікавлена ​​і переговори будуть на вищому рівні, очевидно і на найближчій зустрічі українського та угорського прем'єрів.

Програма візиту передбачає, що Микола Азаров зустрінеться з головою Державних зборів Угорщини Ласло Ковер, а також з Президентом Угорщини Яношем Адер сьогодні, 28 березня.

Також програмою офіційного візиту передбачена зустріч глави українського уряду з депутатами Державних зборів Угорщини, членами міжпарламентської групи дружби "Україна-Угорщина".

Ще Микола Азаров зустрінеться з Прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном у вузькому і розширеному складі.

У присутності двох прем'єр-міністрів буде підписано низку двосторонніх документів, зокрема угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Угорщини про міжнародні комбіновані перевезення.

Планується також підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та Агентством сприяння торгівлі та інвестиціям Угорщини.

Крім того, сторони підпишуть меморандум між Міністерством агрополітики та продовольства України та Міністерством регіонального розвитку Угорщини про співпрацю у сфері захисту рослин.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат