КНДР попередила ООН про загрозу ядерної війни

admin 27.03.2013 10:34 ПОЛІТИКА

Сніг снігом, але ця "повінь" може накрити всіх разом: Північна Корея офіційно проінформувала Раду Безпеки ООН про загрозу ядерної війни, повідомляє Al Jazeera


Згідно з повідомленням, в Пхеньяні підкреслили, що КНДР посилила свою бойову готовність на фоні «провокацій США і маріонеткової Південної Кореї», відзначає РБК.
За даними видання, ситуація на Корейському півострові буквально знаходиться «в стадії кипіння» і може перерости в ядерну війну.
Як стало відомо, сьогодні раніше в нетривалу бойову готовність були приведені прикордонні сили Південної Кореї на тлі інциденту з південнокорейським військовослужбовцям, які кинули гранату в непізнаний об'єкт, який викликав його підозру. Як було встановлено пізніше, тривога виявилася помилковою.
Відзначимо, напередодні КНДР привела стратегічні ракети і артилерію дальньої дії в стан бойової готовності. Північна Корея заявила, що ракети націлені на США і американські військові бази на Гавайських островах і острові Гуам.
Дії КНДР стали відповіддю на військові маневри, що проводяться американськими бомбардувальниками. Вашингтон у свою чергу засудив керівництво Північної Кореї за загрози нанесення удару по території США і американським військовим об'єктам за межами країни.

http://comments.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат