Колесніченко каже, що закарпатські “вуйки” знищують ліси за “драні три євро”

admin 19.03.2013 12:19 ПОЛІТИКА

На думку політика, вся Україна відправляє гроші на допомогу Закарпаттю. Повені на території західних областей України відбуваються через дії місцевих жителів.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко. На його думку, в радянський час не було практично новин про те, що десь на Закарпатті сталося підтоплення або повінь, так як люди не вирубують безкарно ліс.
Колесніченко вважає, що в цьому винні “місцеві вуйки”.
“Зверніть увагу, коли почалися шалені повені. Чомусь при “поганих” суб’єктах вони там були раз на 10-15 років, не такого кошмарної властивості. При незалежній Україні кожен поважаючий себе вуйко отримав собі лісопилку, почали переводити ліси. Що ми отримали? Кошмарні повені, які з року в рік постійно руйнують цю територію.
Ми, вся Україна, не тільки свій бюджет туди направляємо, всі міста регулярно збираються, гроші заробітної плати, щоб допомогти людям “, – вважає Колесніченко. Крім того, нардеп додав, що місцеві жителі навіть не збираються переробляти повністю деревину, продаючи продукцію за “якісь подерті гроші”.
Джерело:   lb.ua

admin

Коментарі :


25.03.2013 10:55 Мішо

Колесніченкові.Українська народна приказка:кожне лайно в Україні закінчується на "О"-Колесніченко,Мірошниченко і т.д.


19.03.2013 21:40 СНАЙПЕР  

Привіт ВАМ з Львівськоі області!Зверніть увагу на даного мудака - по морді видно що воно хворе на шизофринію!Його кент по ПР - Шуфрич -голова як гарбуз,також хвора людина.ДАУН!То є страшні людимска,і що цікаве то в ПРголубих вони щось такі схожі один на одного!Таке собі позбиралося кодло непорвномудрих людисок!І оте все хоче нас всіх навчати ума і разума!До них відноситься така собі украінсько-жидівська хвойда з Львівськоі області села Колодруби ГАНЗЯ ГЕРМАН!І ще жидівка з харківського повіту Богословська!Ну нічого поки що не зробиш - вихід є - стріляти і стріляти і стріляти іх всіх підряд!Хорошковський відмив бабло і втік за кордон!Ось такі пироги!СЛАВА СТЕПАНУ БАНДЕРІ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат