Чиновники Закарпаття: «Ми найбагатші в Україні»

admin 15.03.2013 10:29 ПОЛІТИКА

За минулий рік рівень безробіття в Закарпатській області знизився до 7,9% від кількості працездатного населення. В 2011 році він сягав 11,5%.

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Віктор Мацола на розширеній колегії, присвяченій підсумкам минулого року.

Крім того, рівень бідності в області становить — 24,3%, в той час, як загалом по Україні — більше 30%. «Ми живемо багатше, ніж вся Україна»,- констатував управлінець.
Середньомісячна зарплата працівників на підприємствах, залучених векономіці області, на кінець 2012 становила 2195 грн. Найбільше заробляють на Ужгородщині. А аутсайдери за цим показником — Берегово, Свалявський, Іршавський райони. Тут люди в середньому заробляють заледве більше 1900 грн.
Заборгованість в області також зменшилася — з 10,5 в 2011 році на майже три мільйони гривень. Близько 70% боргів припадає на підприємства, які перебувають у стадії банкрутства.
Крім того, Віктор Мацола повідомив, що майже кожна третя сім’я в області отримує державну підтримку у вигляді тих чи інших пільг, повідомляє Ужгород.ін
Інтернет видання: UA-SLOVO.NET

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат