Юлія Льовочкіна (сестра голови АП): при вступі до ЄС Україна зазнає мільярдних втрат

admin 31.03.2012 08:58 ПОЛІТИКА

Європейський союз підпише парафований договір про асоціацію з Україною, бо він економічно вигідний європейському об'єднанню. Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів Юлія Льовочкіна в п’ятницю в Польщі, повідомляє УНІАН.

"Та буде він підписаний, тому що Європа дуже прагматична. Це економічно вигідно Євросоюзу", - сказала вона.
Льовочкіна зазначила, що для України цей договір має в першу чергу політичне значення, підкресливши, що економічно українська держава в перші 3-5 років дії документу чекають значні втрати.
"Ми підписуємо, по-перше, з політичних міркувань, тому ми повинні просуватися в реалізації свого європейського вибору", - сказала депутат.
Депутат повідомила, що передбачене договором скасування мита на імпорт автомобілів призведе до втрати доходів держбюджету на 10%.
Крім того, Україна, згідно документу, бере на себе зобов'язання упроваджувати європейські стандарти у сфері енергетики, що зажадає від влади інвестицій "на мільярди доларів", яких у країни немає.
Льовочкіна сказала, що ЄС не запропонував компенсаторів для економічних втрат України, зауваживши, що документ також може призвести до втрати конкурентоспроможності українських виробників у низці інших галузей.
Водночас, по її словами, в більш довгостроковій перспективі втрати одних українських виробників мають компенсуватися - завдяки зоні вільної торгівлі з ЄС - зростанням конкурентоспроможності інших.

pravda.com.ua

admin

Коментарі :


04.04.2012 13:18 Не львівський Рата

Рата рвеся до Ради а всіх других обпльовує, злодії!


01.04.2012 20:32 Зіна

Дуже влучний та гіркоправдивий коментар Юрія Львівського!


31.03.2012 21:58 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

В Верхлвній Раді УРКАіни спостерігається сімейний підряд!Там воссєдають цілими сім*ями,любовницями   любовниками і тому подібній добре оплачуваній ШУШЕРІ!У них своя лікарня "ФЕОФАНІЯ".На канікулах,за те,що просиділи цілий рік протираючи штани і спідниці,ще і отримують якісь ....оздоровчі!Живуть для себе!Генеральний Прокрор УРКаіни ПШОНКА,вже так заплив жиром,що бідолага говорити скоро не зможе!Хорошковський,є слухи,малює нігті і маже чимось волосся на ...голові!Депутати В Р при голосуванні голосуютьл картками за себе і ще за.....десятирьох...відсутніх!Литвин заявляє,що він не пастух!!!!і слідкувати за тими хто і як голосує не......зобов*язаний!А бабло отримувати не відмовляється!Оце все подивишся і тошнота ,від бандитськоі влади,підпирає під горло!Рагулі -це такі украінці,заявляють - а що поробиш!І мовчать!Надіються напевно,що "проффессор" який гикає і микає,ім допоможе!!!НЕ ВІРЮ!Бездарні і безграмотні прийшли до влади!Керувати не вміють,а роблять експерименти над народом УРКАіни!Треба видно що підніматися з колін і вимагати .щоб вони всі оті обіцяльники жили так ,як живе більшість народу!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат