Журналiсти "Експресу" заявляють про тиск на газету

admin 26.01.2012 10:31 ПОЛІТИКА

Сьогоднi зранку найтиражнiша україномовна газета України вийшла у свiт з бiлою, незадрукованою першою сторiнкою.

Як пояснили у редакцiї "Експресу", це не помилка полiграфiстiв чи редакцiї, а форма протесту проти спроби закрити газету за надуманими   приводами.

Журналiсти заявили, що атака на газету з використанням   манiпулятивних технологiй та судових рiшень розпочалася пiсля того,   як редакцiя, на неофiцiйних переговорах,
вiдмовилась припинити критику партiї влади на своїх сторiнках.

"Цi люди вважають, що газети створенi лише для того, щоб   догоджати їм, хвалити їх. Особливо, напередоднi чергових виборiв. Вибачте, у нас iнша позицiя. Ми не згiднi з таким уявленнями   про журналiстську працю i ставати на колiна не будемо" -- заявив головний редактор газети "Експрес" Iгор Починок.

Журналiсти газети заявляють, що розпочинають серiю протестних акцiй i звернулися до людей з проханням про пiдтримку.

Подробиці -- уже незабаром...



Експрес online

admin

Коментарі :


01.02.2012 16:47 я

так і буде. тікайте звідси, якщо є можливість


28.01.2012 22:50 Юлія

Люди вгамуйтеся.Для чого ображати один одного.Тут треба вставати на захист "Експресу" газети ,яка ще правдиво подавала інформацію, без усякої цензури.Газета, яка відкрито писала про цю злочинну владу та її чиновників.газета яка перша викрила шахрая світового масштабу Слюсарчука і взагалі газету,яку щотижня чекали тисячі наших громадян! Треба о"єднуватися, бо скоро нічого не зможемо правдивого дізнатися...


28.01.2012 13:21 дмитрий

в дрыгобыч в бударь Урод львившкий


27.01.2012 22:15 я

закриють...


27.01.2012 21:18 кацапу дмитрию

Якби ти чмо був у ЛЬВОВІ тобі б показали пацани хто такий бандеровець.Навіть у Дрогобичі,100 км від ЛЬВОВА!Так би получив по самі пінчекряки!Більше так не кажи.....бо получиш!!!!


27.01.2012 16:24 дмитрий

нах во львив бандеровцы


27.01.2012 10:29 Свій

Героям слава!


26.01.2012 21:38 Юрій Петранівський ДРОГОБИЧ

Вітаю Закарпаття з Львівськоі області!Знаю газету "ЕКСПРЕС" добре,бо я іі купую і читаю.Сильнєйша газета,народна.Тут ,воістину,працюють ідеальні журналісти!Редактор газети Ігорко Починок -журналіст від БОГА!Крім нього там ще працюють супер-журналісти!В Дрогобичі дану газету розбирають....Правдива і сучасна - пише правду і прямо в очі!Розвінчала "ПРОХФФЕССОРА" Слюсарчука - доктора "ПІ".,якого давно треба було розстріляти нахер.ЛИПОВИЙ ЛІКАР!Угробив купу людей!СВОЛОЧ!Може і із цього ПІ,тиснуть на газету,бо той псевдо-лікар мав великих покровителів в КИЄВІ,видно що відстьогував бабло туди наверх.....Там замішані всі киівські жиди.Я думаю,,що якщо буде тиск на газету ім потрібно буде підняти народ,а ми підемо за них,бо знаємо хто такі жидо-масони!Колись ЛЬВІВ випускав газету "СКАНДАЛЬНА ГАЗЕТА".СУПЕР!Але жиди іі прикрили,навіть я в тій газеті друкувався.Були моі відверті статті!Не побоялися!!!!Тільки автомат   купа патронів можуть зупинити воров в законі і кримінальних авторитетів!СЛАВА ГЕРОЮ УКРАІНИ СТЕПАНУ БАНДЕРІ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат