Новини онлайн » ФОТОРЕПОРТАЖ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '12')or('0' >= '12')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(12 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

Перший раз у перший клас(ФОТОРЕПОРТАЖ)

В ужгородських школах пролунав перший дзвоник.

Священики провели ужгородців в АТО (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні в Ужгороді проводжали чергову групу працівників міліції в зону АТО. Кілька десятків офіцерів, прапорщиків та сержантів вирушили на Схід України, аби змінити своїх колег, які там несуть службу.

Як Ужгород опинився на невидимій планеті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В ужгородському амфітеатрі відбувся феєричний шоу-концерт "The Invisible planet" ("Невидима планета").

У Закарпатті зустріли військових з АТО (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У понеділок, 11 серпня, близько 22.00 до Чопського прикордонного загону нарешті повернулись дві мотоманеврені групи чисельність понад 50 бійців, які охороняли східні рубежі нашої Батьківщини та брали участь в АТО.

15 працівників ДАІ поїхали на Схід(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні в зону АТО проводжали 15 працівників Закарпатської Державтоінспекції, з яких 5 чоловік з роти ДПС та 10 з міськрайвідділів області. Правоохоронці виїхали на 5 службових автомобілях.

Закарпатські прикордонники повернулися з зони АТО

У п’ятницю, 1 серпня, в Чопському прикордонному загоні відбулась зустріч чергової групи бійців, які прибули зі сходу України, безпосередньо з кордону з РФ.

Ракошинська траса досі перекрита(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Із учорашнього дня у Ракошині люди не пропускають автівки трасою. Вже сьогодні повиносили на проїжджу частину клумби та лавиці.  

Чопський прикордонний загін отримав військове спорядження(ФОТО)

У понеділок, 28 липня, голова Закарпатської обласної адміністрації Валерій Лунченко передав спорядження, закуплене за спонсорські гроші, для тих прикордонників, які вирушають у зону АТО.

Скандальна сесія Ужгородської міської ради (ФОТОРЕПОРТАЖ)

11 липня відбулася сесія Ужгородської міської ради, на якій, зокрема, йшлося про затвердження тарифів на воду і нову вартість транспортних послуг. Ужгородці обурені, що віднині платитимуть майже 12 гривень за кубометр води і 3 гривні за проїзд у маршрутках.

В Ужгороді два дні тривав UZHGOROD FASHION DAY (ФОТОРЕПОРТАЖ)

28-29 червня в Ужгороді тривав UZHGOROD FASHION DAY. На цей час до міста з'їхалися   дизайнери зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницька, Чернівців, Києва. Демонстрували свою творчість і   ужгородські кутюр’є.

Кілька тисяч вірників пройшли Ужгородом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора, 22 червня, у неділю, у Свт. Кирила Олександрійськогов Хрестовоздвиженському греко-католицькому Кафедральному Соборі м. Ужгорода відбулася архієрейська Божественна Літургія.

Відомий кондитер Штефаньо відкрив свою солодку крамничку в Ужгороді (ФОТО)

Найвідоміший закарпатський шоколатьє здійснив свою найзаповітнішу мрію.

Ужгород показав прем’єру "Лілеї" (ФОТО)

Поринути в атмосферу казки дозволили глядачам студенти Ужгородського коледжу культури та мистецтв.

Як голосували на Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

25 травня українці обирали Президента. На Закарпатті явка була досить високою, люди голосували як на дільницях, так і вдома.

"Срібний Татош"-2014 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними Чинадіївський замок приймав лицарів і їхніх дам, а також усіх любителів середньовічної культури в рамках традиційного вже для Закарпаття фестивалю "Срібний Татош".

Невідомі облили фарбою вікна "Сбербанку Росії" в Ужгороді(ФОТО)

Вікна одного з відділень "Сбербанку Росії" в Ужгороді сьогодні вранці були залиті червоною фарбою. Хто причетний до цього наразі невідомо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат