Новини онлайн » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 1340, 20

Погода 14 жовтня: День захисників та захисниць України буде сонячним і теплим

Здається, природа вирішила зробити українцям приємний подарунок до свята! За даними Sinoptik.ua, 14 жовтня, в День захисників і захисниць України, на всій території країни очікується тепла погода без опадів. Дощі обіцяють лише до ночі, тому вдень можна сміливо вирушати на святкову прогулянку. До речі, радимо хоча б ненадовго заглянути до найближчого ботанічного саду – нині в самому розпалі сезон квітування хризантем.

Синоптики обіцяють теплий і сонячний вікенд 9-10 жовтня

Якщо ви досі не вибралися на осінній пікнік, чи не зібрали кошик білих грибів у сонячному лісі й не вигуляли новий тренч, радимо поквапитися! За даними SINOPTIK.ua, погода на вихідні 9–10 жовтня стане останнім приємним сюрпризом перед дощовим тижнем. На всій території України буде тепла погода з мінливою хмарністю. В середньому можна розраховувати на +12–14 °С.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат