Чи варто купувати вбудований холодильник

25.07.2024 00:38 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Вбудований холодильник — це естетичне та універсальне рішення в плані дизайну. Попри зовнішню схожість із моделями, які встановлюються окремо, вони характеризуються індивідуальними особливостями. Саме це варто врахувати у виборі та покупці великої побутової техніки. Головна особливість вбудованих пристроїв полягає в тому, що крім естетичності вони працюють набагато тихіше за звичайні — більшу частину шуму гасить кухонний гарнітур. 

Що враховувати у виборі

Один із важливих параметрів — розмір. Найчастіше вбудований холодильник на allo.ua купують під уже наявні меблі, тому перед придбанням потрібно обов'язково зняти розміри шафи — найменша невідповідність може призвести до зайвих витрат або клопотів, пов’язаних із заміною. Холодильник мусить не тільки повністю поміститися, але й мати запас простору для циркуляції повітря навколо конденсаторів. Тож варто враховувати параметри шафи:

  1. висоту;
  2. ширину;
  3. глибину.

Якщо спочатку придбати холодильник та під нього замовляти меблі, з'являється більше можливостей. У такому випадку вибір безпосередньо залежить від конкретних уподобань. Стандартні моделі вбудованих холодильників мають ширину від 54 до 58 см, а висоту — від 50 см до 2 м. Пристрої до 80 см, як правило, легко вміщуються в готові кухонні шафи. Водночас варто звернути увагу на їхнє розташування. Для своєчасного охолодження конденсаторного пристрою потрібен спеціальний клапан, який встановлюється під ним, тобто в цокольному відділі шафи.

Додаткові критерії підбору моделі

Під час вибору вбудованого холодильника варто звернути увагу на його передню панель. За наявності сенсорного або механічного управління вона має бути завжди відкрита для швидкого доступу. Без цього неможливо здійснювати своєчасний контроль за температурою всередині приладу. Ще одне важливе питання — потужність заморожування в морозильній камері. Цей параметр вимірюється в кілограмах за добу. Він дозволяє зрозуміти, яка кількість продуктів може якісно заморозитися за 24 години. Норму, зазначену виробником, краще не перевищувати. Інакше компресор холодильника буде працювати на знос, а якість заморозки постраждає — у процесі продукти втратять більше соку та вітамінів. Головна перевага вбудованих моделей — економія простору та можливість забезпечити гармонійність кухонного інтер'єру. Такий тип техніки дозволяє зробити простір приміщення однорідним. Вмонтований холодильник не займає цілий кут та не створює перешкод. Крім того його можна розташувати не тільки на кухні, але й у коридорі, вітальні або навіть у спальні, не порушивши загального стилю оформлення помешкань. Також вбудовані моделі відмінно впишуться в інтер'єр квартири-студії.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат