Особливості та переваги купівлі жіночих джинсів оптом із 7 км

15.07.2024 16:16 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

 



Гардероб стильної красуні складно уявити без кількох пар ретельно підібраних по фігурі джинсів. Це практичний одяг, який легко поєднується з блузками, сорочками, футболками, світшотами, гольфами та светрами. Джинси можна носити з класичним жакетом або спортивною кофтою.

Розмаїття крою, кольорового оформлення жіночих джинсів оптом дозволяє власникам модних бутіків повністю задовольнити запити вимогливих покупниць з будь-якою комплекцією фігури. Знайдуться ідеальні моделі для струнких красунь та чарівних власниць пишних форм.

У каталозі інтернет-магазину «Delook» представлені жіночі джинси оптом за ціною виробника. Це вигідна пропозиція для тих, хто замовляє товари великими, середніми та дрібними партіями.

Формування модельного ряду

Маючи намір купити жіночі джинси оптом, постарайтеся максимально розширити асортимент. Це дасть вам можливість запропонувати гарний одяг жінкам будь-якого віку та статури. Підвищений попит мають джинси:

  1. Клеш — стегна, що щільно облягають, з поступовим розширенням штанин донизу від лінії коліна. Ззаду брючина має на дві третини прикривати підбор. Вузький кльош ідеально підкреслить струнку фігуру, а дівчатам з фактурними формами можна запропонувати моделі з широким кльошем, але якщо фігура не має яскраво вираженої талії, джинси кльош купувати не варто.
  2. Прямі — з постійною шириною штанини від стегна до низу. Підходять для дівчат будь-якої комплекції добре поєднуються із взуттям на підборах та танкетці, з блузами вільного крою з легкими світшотами.
  3. Широкі — поступово розширюються від стегна до низу. Модель носять із взуттям на підборах. Джинси візуально роблять ноги стрункішими, і відмінно маскують недоліки фігури, але погано виглядають на мініатюрних дівчатах.
  4. Банани — вироби з високою посадкою і формою, що нагадує банан, прекрасний варіант повсякденного одягу для жінок будь-якого типу фігури. Візуально модель злегка вкорочує довжину ніг, тому бажано носити такі джинси із взуттям на підборах, але можна поєднувати банани з кросівками та толстовкою.
  5. Бойфренди — зовні злегка нагадують чоловічі моделі з низькою посадкою, але ідеально підкреслюють красу високих дівчат модельної зовнішності, що віддають перевагу носити взуття без підборів.
  6. Мом — кілька років поспіль залишаються на піку популярності, пошиті у стилістиці 90-х з високою посадкою та прямими штанинами. Підкреслюють лінію талії та роблять стегна більш привабливими.

Практично всі моделі жіночих джинсів пропонуються з різних тканин у літньому та утепленому зимовому варіанті. Кожна жінка вибирає модель з урахуванням особливостей своєї фігури. Оригінальність кожного виробу досягається за рахунок різноманітного декору, потертостей, страз, нашивок чи контрастних вставок.

Жіночі джинси оптом можна купити в будь-який сезон року, в каталозі магазину вироби представлені в широкій колірній палітрі (блакитні, чорні, сірі, блакитні та комбіновані відтінки) є літні, демісезонні та зимові моделі зі стрейчу, котону та інших природних та синтетичних компонентів. Вибирайте товари та оформляєте замовлення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат