Що таке тестостерон енантат?



Одним з найбільш використовуваних та популярних препаратів у сфері спорту та лікування хвороб є Тестостерон енантат. Його розробили спочатку для лікування різних тяжких станів та захворювань у медицині, але потім були помічені його властивості щодо покращення результатів у спорті. Основна дія медикаменту спрямована на збільшення концентрації рівня тестостерону у крові. Підвищення показників цієї речовини допомагає в збільшенні мускулатури тіла та швидкому відновленні після тяжких ран. Знайти Тестостерон енантат можна на сайті СтероідШопу https://steroidshopua.com/uk/substance/5/ з великим асортиментом стероїдних товарів.

Дія на організм Тестостерону енантату

Головною перевагою Тестостерону енантату є виразний приріст м'язової маси та збільшення сили й витривалості тіла. Тому тестостерон енантат купити прагне більшість атлетів для підвищення ефективності від тренувань. Саме через цей виражений ефект пампінгу медикамент широко використовують в спорті як допінг.

Цікаво те, що препарат наділений високим андрогенним та анаболічним ефектом. Швидкий набір ваги пов'язаний з тим, що засіб сприяє затримці води в тілі. Проте після завершення курсу спостерігається феномен відкату, через який майже вся набрана вага зникає. Тому після тестостерону енантату важливо пройти цикл післякурсової терапії.

Найбільше поширення в спортивному середовищі засіб отримав поміж паверліфтерів. Медикамент здатний допомогти з проблемами у суглобах та в міжхребетних дисках. Речовина стимулює пришвидшення регенерації та відновлення в організмі. Загальний стан тіла тонізується, тому людина здатна здійснювати більшу кількість фізичних навантажень. Внаслідок споживання речовин наповнення крові киснем збільшується.

Курс Тестостерону енантату

Анаболічна дія Тестостерону енантату залежить від кількості споживаного препарату. Для професійних спортсменів рекомендована доза складає 250–500 мг на тиждень, при цьому дозування може збільшуватися ще більше. Вводиться речовина у формі ін'єкцій один раз чи двічі на тиждень. Зазвичай курс препарату триває 8–10 тижнів з прийняттям препарату для післякурсової терапії. Щоб підвищити ефективність курсу, потрібно зберігати режим правильного харчування.

Не займайтесь самолікуванням

Але потрібно пам'ятати, що правильне дозування речовини приписати може лише лікар. Самовільне вживання тестостерону викликає негативні реакції організму, що виливаються у побічні ефекти. Це може бути небезпечно для організму. Оскільки основною діючою речовиною засобу є тестостерон, то він може вплинути на гормональний фон, що зумовить тривалі негативні впливи на тіло людини. Таке самолікування дуже небезпечне, тому закликаємо вас не споживати тестостерон енантат без відома спеціаліста.

Побічні ефекти від Тестостерону енантату

Головною негативною дією ліків є стимулювання перетворення тестостерону на естроген (жіночий статевий гормон). Цього впливу легко уникнути, якщо правильно харчуватися та вживати додаткові медикаменти, здатні нівелювати такий ефект. До побічних ефектів засобу також зараховують:

● гіпертонію;
● порушення функцій нирок;
● роздратування та агресію;
● появу депресивного стану;
● атеросклероз.

Перераховані ефекти не проявляються при контрольованому споживанні тестостерону. Самолікування ж зумовлює виникнення цих хвороб. Тому ставтесь відповідально до власного здоров'я та не приймайте ліків, про дії яких ви не знаєте на 100%.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат