Морські контейнери - подробиці



Для вантажних перевезень, а також для зберігання матеріальних цінностей успішно використовують морські контейнери. Купити контейнер бу 40 і 20 футів по всій Україні ви зможете на сайті gcs-reefer.com, ознайомившись із пропозиціями у зручний час. Завітавши на сайт, ви зможете детально ознайомитися з пропозиціями. Завдяки зручному інтерфейсу вдасться заощадити час. Все успішно розподілено у відповідних категоріях. Замовити контейнер можна прямо на сайті, зателефонувавши за телефоном. Вас безкоштовно проконсультують, відповідатимуть компетентно на питання, що виникли, і допоможуть не помилитися у виборі. Ви зможете придбати морські суховантажні контейнери з швидкою доставкою, за вигідними цінами.

Для чого потрібні морські контейнери

Морські контейнери з тентом успішно використовують із перевезення негабаритних вантажів. Тут слід виділити високий рівень пожежної безпеки. В результаті подібні контейнери успішно використовують для транспортування матеріалів, що легко зазнають займання.

Морський контейнер 40 футів - особливості

  1. Контейнер 40 футів призначається для того, щоб здійснювати транспортування великогабаритного багажу за допомогою вантажних суден.
  2. Вирішивши використовувати контейнер 40 футів, максимальна вага вантажу становить 26 300 кілограм. Загальна вага завантаженого модуля сягає тридцяти тонн.
  3. У разі потреби завжди можна легко перевезти контейнер з одного місця до іншого.

Морський контейнер 20 футів – особливості

  1. Контейнер на 20 футів є найбільш затребуваною логістичною тарою. Тут вага складає близько двох тонн. Він є стандартною тару, яка успішно використовується для перевезення різних вантажів, вага яких досягає тридцяти тонн.
  2. Подібні морські контейнери гарантують безпечну доставку вантажу, його збереження завдяки надійному пломбуванню.
  3. Подібний тип контейнера потрібний для встановлення насосних станцій і складу під обладнання, також мобільного складу під інвентар.

Переваги морських контейнерів

  1. Висока мобільність.
  2. Універсальність у використанні.
  3. Легкість транспортування до місця призначення.

Морський контейнер транспортується на палубі або під нею, з вертикальним або горизонтальним кріпленням ремінним.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат