Гумат калію – ефективне органічне добриво



Для того, щоб значно підвищити родючість ґрунту, успішно використовують універсальне добриво - гумат калію. В результаті гарантовано кращий розвиток рослин, вдасться досягти високого врожаю. Гумат калію вносять у ґрунт із мінеральним комплексом або проливають рослини, обприскують по листку, використовуючи розчин гумату. Можна замочувати насіння перед посівом у ньому

Гумат є біологічно активною речовиною, здатною стимулювати роботу кореневої системи. Таким чином рослини повноцінно засвоюватимуть харчування. Через дії різних факторів можливі збої у кореневій системі, вона може перестати функціонувати. Це можливо внаслідок стресів чи різких похолодань. Використовуючи гумат калію, вдасться стимулювати кореневу систему, щоб вона виділяла більше ферментів, необхідних для переробки мінеральних елементів. Таким чином вдається домогтися кращого вбирання із ґрунту необхідних елементів.

Ви зможете купити гумат калію за доступною вартістю, ознайомившись із пропозиціями у зручний час на сайті Ferteffect. Тут ви зможете вивчити асортимент та дізнатися ціни. Все зручно розподілено у відповідних категоріях, що заощадить час.

Користь гумату калію є незаперечною. Піщаний грунт без додаткових підживлень не дасть змоги отримати гарний урожай. Завдяки використанню гумату калію вдасться отримати екологічно чистий продукт. Завдяки внесенню гумату калію в ґрунт, значно підвищується його родючість. Поліпшується структура ґрунту. У процесі листових обробок за допомогою гумату калію вдається активізувати обмін речовин. Це особливо значуще в сильну спеку, коли в рослинах спостерігається застій усіх процесів.

Гумат калію успішно використовують із роботи з овочами. Правильно застосовуючи гумату калію, огірки краще сходитимуть, плоди будуть здоровими. Можна застосовувати гумат калію і для підживлення розсади томатів та інших овочів. Ефективне органічне добриво допоможе отримати чудовий урожай.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат