Агроволокно – види та особливості



Для захисту рослин від заморозків, а також перегріву успішно використовують спеціальний матеріал, міцний і універсальний. Йдеться про спанбонда. Агроволокно забезпечує надійний захист культур, що вирощуються від бур'янів. В інтернет магазині AgreeMarket є все необхідне для саду та городу. Тут ви зможете вибрати та придбати якісне агроволокно, зі швидкою та зручною доставкою.

Існує три види агроволокна:

      ● чорне;
      ● біле;
      ● чорно-біле.

Кожен вид відрізняється своїми особливостями.

Біле агроволокно успішно використовують для забезпечення захисту рослин від заморозків на ґрунті, низьких температур, ранньою весною, а також взимку та пізно восени. Подібне агроволокно застосовують для покриття підірваних рослин - зверху або за допомогою дуг, каркасів. Тут все залежить від культури та її стадії зростання, а також терміну та способу вирощування.

Чорне агроволокно потрібне для протидії бур'янам. Його успішно використовують для мульчування. Покриття чорним агроволокном перекриває сонячне світло бур'янам, що спричиняє їх загибель. Підірвані поверх агроволокна культурні рослини отримують більше сонячного світла, поживних речовин із ґрунту. Важливо заздалегідь зробити отвори у полотні.

Як мульчу використовують і чорно-біле агроволокно. Як додаткову функцію слід виділити захист коріння рослин від перегріву в спеку. Важливо стелити подібне агроволокно чорною стороною донизу, а білою – вгору.

Можливе й перфороване агроволокно, яке використовують для вирощування полуниці. Тут вже є отвори, таким чином висаджування полуниці буде зручним і рівномірним.

В інтернет-магазині AgreeMarket ви зможете придбати біле або чорне агроволокно. Гарантована якість, доступні ціни. Простий і зручний інтерфейс дозволить суттєво заощадити дорогоцінний час. Тут усе успішно розподілено у відповідних розділах.

Завдяки агроволокну, вдасться значно збільшити врожай культур, а також суттєво заощадити ресурси, дорогоцінний час для догляду за культурами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат