ТОП-10 хитів продажів видавництва «Олді+»



ТОП-10 хитів продажів видавництва

Попри усі жахливі події, що відбуваються зараз в Україні, читацький попит в країні не зменшився, хоча його напрям дещо змістився. У видавництві «Олді+» проаналізували, яка саме література цікавить українців сьогодні. Пропонуємо познайомитись з рейтингом «ТОП-10 хітів продажу» книжок, що вийшли друком у видавництві останнім часом.

Військово-морський етикет і традиції військових флотів світу мають велике значення у політичних стосунках. Отже, закономірно, що до десятки хітів продажів видавництва увійшла книга «Військово-морський етикет та церемоніал», складена керівництвом Інституту Військово-Морських Сил України на чолі з капітаном 1 рангу Кіріакіді М. В. Цей підручник, представлений у розділі «Морська література», став десятим за затребуваністю серед видань «Олді+».

Хобі завжди було найкращим видом відпочинку. А найпопулярніше хобі чоловіків – рибальство. Не дивно, що книга гуру рибальства, відомого телеведучого Семена Олд «Риболовля в стилі Олдскул», з розділу «Подарункова література», зайняла дев’яте місце у рейтингу «Хіт продажів».

Восьме місце серед найпопулярніших видань «Олді+» займає навчальний посібник «Надання невідкладної допомоги в педіатричній практиці на догоспітальному етапі», складений доктором медичних наук професором Зубаренко О.В. у співавторстві. Знайти книжку можна у розділі «Охорона здоров’я».

Політичні погляди мас завжди відображались у народній творчості. Останнім часом неабиякої популярності набрало політичне графіті. Саме його дослідженню на постсоціалістичних Балканах і у Центральній Європі присвячено книгу М. Великоні «Зображення незгоди: політичні графіті та вуличне мистецтво постсоціалістичного переходу» з рубрики «Культура і мистецтво», що зайняла сьому сходинку рейтингу продажів «Олді+».

Безумовно, питання реабілітаційної діагностики пацієнтів з ураженнями рухової сфери сьогодні стоять дуже гостро, а література щодо цієї теми користується великою популярністю. Отже, на п’ятій позиції рейтингу продажів розмістилась книжка «Реабілітаційне обстеження в практиці фізичного терапевта» Григус І.М. і Нагорної О.Б, яку можна передивитись у розділі «Охорона здоров’я».

На четвертому місці за популярністю розмістився навчальний посібник Мринського І.М. і Урсал В.В. «Гризуни – шкідники сільськогосподарських культур, лісу і полезахисних лісонасаджень та їх природні вороги» з розділу «Аграрні науки і продовольство».

Другу сходинку видавничого рейтингу популярності займає монографія «Зловживання правом під час досудового розслідування у кримінальному провадженні» за авторства Криворучко Д. В. і Туманянц А.Р., яка представлена у рубриці «Право».

Популярність книги є відображенням духовного стану країни і суспільства, показником того, що найбільше хвилює людей сьогодні. Аналізуючи попит на видання власного виробництва, «Олді+» робить однозначний висновок: сьогодні біль українців і їх гордість це незламність тих, хто опинився в окупації, адже найпопулярнішим книжками став тритомний цикл поезій про будні міста і його мешканців на лінії вогню від херсонського поета Михайла Олійника. Це розповідь очевидця про біль і радості, страхи і маленькі перемоги, про підрив Каховської ГЕС і щоденну боротьбу за життя, втрату близьких і продовження життя у всіх його проявах, емоції херсонців, що опинились у вирі війни. Шосте місце займає перша книжка циклу «Незламний Херсон», третє - «Цвіт акації в окупації» і перше - «Я розкажу вам про Херсон».

Ці книги можна передивитись і замовити у розділі «Культура і мистецтво» каталогу «Олді+» https://oldiplus.ua/.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат