Створення свічок за допомогою силіконових форм

Створення свічок за допомогою силіконових форм

Напевно багато жінок знають, що таке силіконові формочки і вже встигли оцінити їх при виготовленні мила або приготуванні їжі. Для тих, хто не розуміє, про що йде мова, ми зараз все пояснимо! Ми хочемо поговорити про зручність і практичність використання силіконових форм для виготовлення свічок. По-перше, давайте згадаємо, що з силікону виготовляють форми для випікання кексів, тортів і пирогів. Ті, хто любить проводити час на кухні, не з чуток знають, що їжа не прилипає до силіконової форми, а випічка легко виймається з неї. Позитивні відгуки про силікон також чути від людей, які займаються миловарінням (цей напрямок найбільш близький до свічкового, і принцип виробництва схожий).

Чим же так гарні силіконові форми? По-перше, це екологічно чистий матеріал, який не є небезпечним для людей чи тварин (ви напевно помітили це, бо готуєте в них їжу). По-друге, він має хорошу термостійкість, тому форма не розіб'ється, навіть коли розтопиться гарячий соєвий віск. По-третє, він ідеально підходить для тривимірних форм. Як тільки процес завершиться, ви самі в цьому переконаєтесь. Адже свічка вийде з ідеально промальованими та чіткими контурами. Це дуже важливо для надання свічці товарного вигляду.

У такі форми дуже зручно заливати сировина для виготовлення свічок і виймати виріб після застигання, не зіпсувавши його. Вони дуже легкі, максимальна вага - до двохсот грамів. Якщо у вас багато таких формочок, їх легко зберігати і транспортувати. Просто зберіть їх у коробку. Вони чудово миються звичайним милом або засобом для миття посуду. Силікон не вбирає сторонні запахи, що також важливо при додаванні до сировини ароматів свічок. Якби форма вбирала запахи, це зашкодило б свічкам, які мають бути виготовлені з різних ароматів, вони б просто змішалися між собою.

Достатньо ознайомитися з простими правилами використання: уникати відкритого вогню, мити тільки м'якими мильними розчинами (ні в якому разі не кислотними), всі інструменти - пензлики та шпателі - також повинні бути виготовлені з силікону (це необхідно для того, щоб не пошкодити форму).

Як бачите, створювати свічки в таких формах легше і приємніше. Існує, звичайно, ще швидший процес роботи з воском, але, на жаль, з ним неможливо виготовити свічки великого об'єму.

admin

ТЕГИ : Свічки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат