Вибираємо ліжко: поради від фахівців

admin 30.10.2023 19:20 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Коли потрібно придбати нові меблі, часто з цим виникають складнощі, адже такі предмети купуються на багато років, тому ви можете бути не в курсі трендів та нових рішень, що їх пропонують  виробники. Меблева індустрія змінюється, звісно, не так динамічно, як цифрові технології, але все ж певні нюанси є. Ми розкажемо, як вибрати якісне сучасне ліжко і не пожалкувати про свій вибір. Читайте далі – буде цікаво!

Розмір та форма ліжка: чому це так важливо для користувачів

Ліжко – це індивідуальні меблі, які варто обирати, враховуючи побажання користувачів. Якщо говорити про розмір, то варто керуватись зростом найвищого. За можливості потрібно також врахувати наступні моменти:

  • габарити виробу повинні бути такі, щоб під час нічного відпочинку вони не обмежували вас та не викликали дискомфорту;
  • завжди беріть з запасом по ширині, якщо площа кімнати дозволяє;
  • керуйтесь правилом ергономіки – коли людина, яка відпочиває на своїй половині може закинути руки за голову і при цьому не спричинити дискомфорту іншій, то ширина обрана правильно;
  • довжина – на 10-15 см більша за зріст найвищого користувача;
  • висота. Як не дивно, це теж дуже важливо. Оптимальний варіант – до коліна або трохи нижче. В такому разі на ліжку буде зручно сідати та вставати з нього.

Що стосується форми, то краще класичної прямокутної доволі важко щось знайти. Звісно круглі та овальні виглядають доволі оригінально, однак врахуйте, що для них потрібно підібрати відповідну постільну білизну, плюс виникатимуть питання з розміщенням в кімнаті. Якщо хочете купити ліжко високої якості та за вигідною ціною, то зверніть увагу на цей магазин: https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/25.

Якість складання ліжка та його каркасу

Від цього, без перебільшення залежить те, наскільки комфортно і довго зможете використовувати меблі. Каркасні моделі складаються з опори, царги, спинки та ніжок (опціонально). На сьогодні вдасться знайти одну з двох варіацій – з двома спинками чи чотирма панелями.

На тривалість використання безпосередньо впливають матеріали, з яких виготовлено ліжко. Щоб уникнути скрипів, зупиніться на моделях з дерева, принаймні щоб цей матеріал використовувався для каркаса. Коли зупинили свій вибір на моделях з ДСП, то варто довіряти лише надійним виробникам, які гарантовано використовують якісну сировину.

Чому потрібно обрати ліжко зі спинкою

Більшість ліжок мають спинку, одні вищу, другі нижчу, з різних матеріалів. Узголів’я може стати доволі цікавим інтер’єрним рішенням. Або ж елементом, навколо якого можна почати будувати дизайн. Однак це не єдина причина. Наприклад, на спину зручно спиратись коли вирішите почитати книгу або ж переглянути фільм на планшеті. До того ж вона робить дизайн меблів довершеним, привабливим.

Доцільна стилістика

Дуже важливо, якщо купуєте окремо ліжко, а не весь гарнітур, обрати таке, яке б гармонійно виглядало б в дизайні. Тут потрібно враховувати буквально все – колірну гамму, фактуру, окремі декоративні елементи. Спробуйте «приміряти» нові меблі до вже наявного інтер’єру і оцінити, наскільки вони в нього вписуються.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат