Кулери Family: якість за доступну ціну



Надійний та якісний кулер для води з функцією охолодження — це ефективний спосіб швидко отримати прохолодну воду незалежно від температури повітря зовні.

Кулери для води: особливості використання 

Основне призначення кулера — забезпечення водою для пиття, приготування напоїв та їжі. Цей прилад виконує такі основні функції:

  • Охолодження води до комфортної для вживання температури. Мінімальні показники зазвичай знаходяться в діапазоні 4-10°С, що особливо актуально для спекотної погоди.

  • Підігрів рідини. Кулери з такою опцією гріють воду до значень в межах 85-95 градусів. Цього достатньо, щоб заварити чай, каву, їжу швидкого приготування. 

  • Очищення води. Багато сучасних моделей оснащені фільтрами або засобами для знезараження рідини.

Кулери прості та зручні у використанні. Вони обладнані диспенсером для витягування води, регулятором температури. Крани можна відкривати натиском, з допомогою кухля. У кулерах з гарячим водопостачанням передбачений захист для запобігання опікам. Деякі пристрої мають і додаткові функції. 

Кулер з компресорним охолодженням: принцип роботи та переваги

Обираючи кулер для води слід зважати на кількість людей, які будуть ним користуватися. У великих компаніях та громадських місцях доцільно встановлювати потужні агрегати з високою пропускною здатністю. Інакше вода охолоджуватиметься недостатньо швидко і кулер не зможе задовольняти потреби необхідної кількості людей.

Система охолодження буває двох типів: електронна і компресорна. Продуктивність електронного варіанту суттєво нижча, ніж у компресорного. 

Кулери, оснащені компресором, здатні дуже швидко і в великих обсягах змінювати температуру рідини. Це відбувається завдяки компресору, наповненому холодоагентом, найчастіше фреоном. Він не токсичний, не кольору запаху. Цей газ здатний практично миттєво вбирати тепло, таким чином швидко знижуючи температуру води.

Кулери з компресорним охолодженням коштують дорожче інших аналогів, тому варто обирати устаткування від перевіреного бренду, що гарантує тривалий період експлуатації.

Вироби корейської компанії Family відрізняються досконалістю збірки та чудовими експлуатаційними характеристиками. 

Основними перевагами цієї торгової марки є:

  • Висока продуктивність: кулери Family здатні охолоджувати близько 7 л води за годину і нагрівати 5 л.

  • Енергоощадний режим роботи та автоматичний контроль температури.

  • Низький рівень шуму від роботи компресора LG.

  • Бак з харчової нержавійки об'ємом від 2 літрів з нагрівальним елементом, що знаходяться зовні і не контактує з водою безпосередньо. Це запобігає утворенню накипу.

  • Продумана система безпеки включає в себе захист від протікання та перевантаження, індикатори нагріву та охолодження.

  • Якісні матеріали конструкції: всі пластикові деталі виконані з спеціального пластику, на якому не утворюється бактеріальна плівка чи грибок. 

  • Стильний лаконічний дизайн, який легко впишеться в інтер'єр сучасного офісу. 

  • Тривала гарантія від виробника — залежно від моделі від 12 місяців до 2 років. 

Всі ці особливості сприяють комфортній та тривалій безперебійній експлуатації обладнання.

gallery-image

Замовити кулери для води з компресорним охолодженням від бренду Family за доступною ціною можна в спеціалізованому інтернет-магазині Кулерова.УКР. Ми пропонуємо вигідні умови співпраці, різні види оплати, можливість розстрочки, оперативну доставку. При потребі вам буде надано консультацію фахівця.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат