Здорова та шовковиста шкіра обличчя: головні секрети ефективного догляду

admin 30.10.2023 19:15 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Шкіра обличчя потребує особливого догляду. Вона не лише виконує бар’єрну та захисну функції, а й відображає наш вік та стан здоров’я. Дуже часто саме неправильний догляд за шкірою є головною причиною її незадовільного стану. Почервоніння, лущення, розширені пори, поява перших ознак старіння – все це є ознакою того, що ваш щоденний догляд не є досконалим. Як же повернути шкірі здоровий вигляд? Про це поговоримо далі.

Дотримуйтесь базових правил догляду

Очищення, тонізування та зволоження – три головних кроки, які ви повинні виконувати щоденно зранку та ввечері. Ці прості процедури займають всього лише декілька хвилин, проте мають велике значення. Під час такого догляду ви видаляєте з обличчя залишки макіяжу, бруду, відмерлих клітин шкіри, жиру та інших забруднювальних речовин, відновлюєте баланс pH та зволожуєте клітини, залишаючи шкіру м’якою та еластичною.

Вибирайте правильні засоби

Попри однакові маркетингові обіцянки та написи на тубах і баночках, їхній склад може суттєво відрізнятися. Професійна косметика CHRISTINA створюється виключно на базі наукових розробок у власних лабораторіях бренду. Ефективність таких засобів доводиться за допомогою досліджень та практичних випробувань. До складу косметичних засобів входять цінні натуральні компоненти та спеціально синтезовані речовини, що зміцнюють клітинний захисний бар’єр, регулюють активність сальних залоз, допомагають боротися з вільними радикалами тощо.

Відвідуйте косметологічні кабінети

Фахівці-косметологи виконують салонні процедури з використанням сучасної високоефективної косметики, яка призначена для салонного використання. Вона відрізняється підвищеним вмістом активних компонентів, тому зазвичай не рекомендована для домашнього застосування. Виробник професійних засобів CHRISTINA також створює продукцію для салонів краси та проводить навчання майстрів. Фахівці можуть виконати процедуру відповідно до стану та потреб шкіри клієнта, а також порадити косметичну лінійку засобів для побутового використання.

Робіть пілінг 2-3 рази на тиждень

Видалення відмерлих клітин із поверхні шкіри – дуже корисна процедура, яку більшість людей ігнорує. Делікатне, правильно виконане відлущення не призводить до подразнення або травмування. Натомість процедура допомагає вберегти пори від закорковування, подарувати вам відчуття оновлення та омолодження. Пілінг чинить укріплювальну дію, вирівнюючи тон шкіри, стимулюючи виробіток колагену та покращуючи засвоєння корисних речовин, що знаходяться в складі кремів та масок. Він є одним з етапів більшості салонних процедур CHRISTINA.

Слідкуйте за тим, що потрапляє до вашого організму

Рідина та їжа, яку ми вживаємо кожного дня, здійснює значний вплив на стан шкіри. Вживання великої кількості солодощів та випічки може не лише позначитися на вазі, але й спричинити появу акне та вугрів. А алкоголь і цигарки зроблять шкіру тьмяною та сухою, а можуть навіть пришвидшити появу перших ознак старіння. Найкращим рішенням є дотримання збалансованої дієти, яка складається з великої кількості свіжих фруктів, овочів, цільного зерна та горіхів, а також вживання достатньої кількості води відповідно до вашої ваги, стану здоров’я та рівня активності.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат