3 типи двоспальних матраців: який купити

admin 27.10.2023 22:36 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Перш ніж облаштувати спальне місце для двох людей, завжди звертають увагу на розміри, а саме ширину й довжину. Одним зі стандартних параметрів ліжка для пари є 160х200, цього цілком достатньо, щоб обоє почувалися комфортно під час сну. Такий матрац стане чудовим рішенням, адже на ньому можна зайняти будь-яке положення, не відчуваючи тісноти.

Щоб нічний відпочинок був не тільки зручним, але й здоровим, важливо, щоб у спального місця були ортопедичні властивості. Лише в такому випадку воно забезпечить повноцінну підтримку тіла людини, яка лежить на поверхні. Такі моделі створюють надійну основу для хребта й постійно фіксують його у фізіологічному положенні. У результаті тіло розслабляється, виходить не тільки заснути, а й виспатися.

Важливі особливості двоспальних матраців

Під час вибору тієї чи іншої моделі звертають увагу на показники жорсткості. Матрац 160х200 – не виключення, він теж може бути м’яким, універсальним (середнім за жорсткістю) або жорстким. Перший варіант більше підходить літнім людям, він дарує максимальний комфорт, заодно знімає біль у районі попереку, покращує кровообіг та стан судин. Жорсткі рекомендують купувати дітям і підліткам для формування постави.

Для виготовлення матраца використовують натуральні та синтетичні наповнювачі. Вони надають виробу певні показники жорсткості, а також роблять його гіпоалергенним, гігроскопічним те несприятливим до появи пилових кліщів. Щоб отримати поверхню з найкращими характеристиками, виробники часто поєднують натуральні та синтетичні матеріали між собою. Вибір залежить від власних уподобань та вимог до комфорту.

Для зручного використання й простого догляду краще купувати матраци зі знімними чохлами. Так, у разі забруднення спального місця не доведеться везти виріб у хімчистку або викликати фахівця додому. Достатньо просто випрати наматрацник у пральній машині, висушити, випрасувати й одягнути знову. Варто замовити цей виріб окремо, якщо він не передбачений у комплекті. Так, спальне місце гарантовано прослужить довше.

Якими бувають двоспальні матраци

Перш ніж придбати модель для двох, варто пам’ятати про поширену проблему, з якою стикаються пари під час сну. Якщо один спокійний, а інший любить крутитися, або люди мають різну вагу, виникає дискомфорт. Це можливо, якщо вибрати неякісний матрац. Варто віддати перевагу моделям з ортопедичними властивостями.

Вироби для двох поділяються на наступні види:

  • із залежним пружинним блоком Bonnell. Всередині такого матраца знаходиться металевий каркас, усі його елементи пов’язані між собою. Такі моделі продаються за доступною ціною, добре вентилюються, проте підходять для пар, де обоє мають приблизно однакову вагу;
  • із незалежним пружинним блоком Pocket Spring. У таких матрацах усі пружини знаходяться й працюють окремо одна від одної. Саме тому вони більше підходять двом людям із різною вагою – коли один рухатиметься, інший цього не відчуватиме;
  • безпружинні. Відрізняються більшою жорсткістю, працюють безшумно, підходять для пар із різною статурою та вагою.

Придбати будь-яку з цих моделей зручно в інтернет-магазині MatrasRoll.

 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат