Секрети мистецтва нанесення тіней: створення ідеального макіяжу очей

admin 19.10.2023 19:50 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Макіяж очей – невід'ємна частина стилю більшості жінок. Природний, насичений, блискучий, на кожен день, для особливих випадків – незалежно від того, який макіяж ви хочете зробити, важливо правильно підібрати косметику, відтінки і, перш за все, акуратно і правильно наносити її. Адже добре зроблений макіяж очей здатен надати їм бажаної форми, та додати погляду глибини. Незалежно від уподобань, кожна з вас може знайти на Froomo ідеальні тіні для повік, які відповідатимуть вашому стилю та дозволять проводити експерименти з макіяжем.

Підготовка до макіяжу

Повіка має бути добре підготовлена до нанесення тіней. Вмийтеся тоніком або міцелярною рідиною і нанесіть основу під тіні або припудріть. Такі продукти зазвичай мають кремову формулу і залишають на шкірі злегка липкий шар, тому фіксація макіяжу забезпечена.

Інструменти та матеріали

Пензлі для макіяжу – незамінний інструмент для нанесення тіней на повіки. Вони доступні в різних розмірах, формах і матеріалах, тож ви можете обрати той, який підійде саме вам.

  • Перший крок – визначити, який тип щітки вам потрібен. Для більшості застосувань достатньо плоского пензля. Якщо потрібен точніший результат, виберіть пензлик із більш жорсткою щетиною. Круглий пензлик вважається найкращим для розтушовування. Він дозволяє точно наносити засоби.

  • Далі йде вибір матеріалу. Дехто віддає перевагу натуральній щетині, ніжній і м'якій на дотик, але найкраще підійдуть синтетичні пензлі. Вони довговічніші, а також краще поєднуються з водостійкою косметикою.

  • Пензлі для тіней швидко брудняться, тому важливе регулярне чищення. Найпростіший спосіб – використовувати мило і воду, щоб видалити залишки продукту.

Основні кроки нанесення тіней

Правильно нанесені тіні для повік підкреслять колір очей і додадуть виразності вашому погляду. Догляд за макіяжем складається з простих правил:

  • Перше — це підготовка повік, на які наносять легкий консилер. Це нейтралізує пігментацію і кровоносні судини, видимі на повіках. Ба більше, завдяки цьому тіні можна наносити рівномірно і вони не будуть обсипатися протягом дня.

  • Візьміть основні відтінки (світлі/темні). Нанесіть їх на складку повіки злегка скошеним пензликом для тіней. Він ідеально підходить для нанесення тіней у складки повік і в куточки очей, оскільки з його допомогою можна легко надати форму оку. 

  • Знову візьміть м'який пензлик і змішайте обидва кольори тіней таким чином, щоб отримати плавні переходи між тінями без видимих ліній, що розділяють два відтінки.

  • Підводка для очей повинна бути найтемніша по відтінку. Вона дає змогу створювати як тонкі, так і широкі лінії. З нею ви легко зможете зробити всім відомий макіяж смокі айс.

  • Брови в макіяжі також важливі. Їх можна підкреслити олівцем, який на тон нижче чим райдужка ока. 

  • Туш для вій. Підкреслить довжину вій. Для повсякденного мейкапу підійде чорна або коричнева туш. Макіяж готовий.

Поради для різних форм очей 

Нижче ви знайдете поради щодо того, як наносити тіні, враховуючи різну форму очей:

  • Якщо очі круглі. Треба виділити світлими тінями внутрішні куточки очей і область повіки біля надбрівної дуги. Щоб підкреслити контраст між виділеними частинами ока, візьміть тіні середнього тону й акуратно нанесіть їх над верхньою повікою. Нарешті, нанесіть рясну кількість темних тіней уздовж складки. Розтушуйте тіні зовні всередину, щоб ще більше загострити форму.

  • Глибоко посаджені очі. Використовуйте ту саму техніку, що й для круглих очей, але темні тіні наносьте акуратно і не надмірно. Слід підкреслити виділені частини ока, щоб надати погляду відчуття округлості, а не перевантажувати його темним кольором.

  • Опущені куточки очей. Почніть зі світлих тіней, щоб виділити брови. Потім, як і у випадку з круглими очима, окресліть складку верхньої повіки темнішим відтінком. Намалюйте лінію, починаючи з внутрішнього куточка ока, висуваючи її за межі ока і направляючи вгору.

  • Близько посаджені очі. Використовуйте тіні середньо-темного кольору, що виходять за межі зовнішньої верхньої повіки (круглої, широкої форми). Потім візьміть темніший колір і заштрихуйте повіку зовні на рівні складки і в складці. Намалюйте лінію підводки, починаючи з центру повіки, і висуньте її далеко за ширину ока (вона має бути прямою).

  • Опуклі очі. Слід інтенсивно використовувати середній колір. Але замість того, щоб наносити його над складкою, нанесіть його також і під складку. Проведіть темною підводкою для очей по прямій лінії від внутрішніх куточків очей назовні. Темна й інтенсивна лінія відверне увагу від опуклості.

При підборі тіней під колір очей також відмінно підійде метод подібності – наприклад, темно-коричневі тіні для бурштинових очей. Однак треба бути обережним, щоб кольори тіней і ваших очей не були ідентичними.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат