Генератори CGM



У пошуках генераторів, багато хто віддає перевагу обладнанню відомого італійського бренду CGM.. У подібних пристроях гарантовано стовідсоткову відмінну італійську якість. Усі деталі виконані в Італії. Також приваблює стабільність післяпродажної підтримки. На сайті https://www.prom-generator.com.ua/ ви зможете придбати якісні сучасні генератори CGM, ознайомившись з умовами, вартістю. Тут ви зможете придбати промислові генератори та електростанції, замовити прайс та дізнатися про умови можливої оренди промислових генераторів.

Стаціонарні або переносні генератори відрізняються потужністю, різноманітністю у виконанні, типом запуску.

Промислові генератори CGM відрізняються масою переваг. Тут варто виділити:

     ● низька витрата палива;
     ● збереження потужності;
     ● адаптація до побутового палива та мастильних матеріалів.

Також слід додати низький рівень шуму та мінімальні витрати на ремонт, техобслуговування. Гарантовано надійну роботу, незалежно від температур, навіть у суворих експлуатаційних умовах.

Відомий італійський виробник CGM підлаштовується під запити замовників, постачаючи альтернатори. Є можливість вибирати моделі до 6600 В напруги, із класом захисту до 55 IP. Можливі різні варіанти підшипників – кулькові або роликові, а також ковзання з датчиками вібрації, іншими корисними додатковими опціями.

Вибираючи дизельні генератори CGM, ви можете бути впевнені у:

     ● економності;
     ● автономність;
     ● простота використання.

Крім того, гарантована надійність та всепогодність, безпека та знижений рівень шуму.

Для того, щоб не помилитися у виборі моделі, саме час проконсультуватися у фахівців, зателефонувавши Вам компетентно дадуть відповіді на питання, допоможуть у виборі і дадуть масу корисних, важливих рекомендацій.

Усі деталі генератора надійно ізольовані, виключено їх контакт із зовнішніми панелями, оператором. Гарантована безпека при дотику до генератора. Завдяки заземленню забезпечується надійний захист від удару струмом. Система датчиків, запобіжників дає можливість безпечно відключити апарат у разі перегріву, підвищення напруги – вище за встановлені норми.

Знижений рівень шуму забезпечується завдяки додатковій шумоізоляції. На підтвердження високої якості генератора, його оригінальності – паспорт виробу, а також офіційна гарантія від виробника.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат