Ringoo – універсальний магазин електроніки та інших товарів

13.10.2023 18:03 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Потреба людей в електроніці з кожним роком зростає. Необхідно автоматизувати численні процеси та спрощувати собі життя, а зробити це можна за допомогою технічних рішень. Основним інструментом є комп'ютер, планшет і смартфон, але також є побутова техніка та інша електроніка для дому, саду та багато різноманітних варіантів.

Все це є в інтернет-магазині Ringoo, де великий асортимент включає понад 10 000 найменувань товарів. Власна розвинена інфраструктура логістики та якісного сервісного обслуговування гарантує задоволення потреб усіх клієнтів. У магазині Ringoo продається лише офіційно завезена продукція безпосередньо від виробника. Про це говорять доступні ціни та наявність гарантії.

Пропозиції магазину

Основою асортименту є комп'ютерна техніка та інша електроніка у вигляді смартфонів, планшетів та аксесуарів до них. Але крім цього є ще кілька десятків різних категорій та підкатегорій:

  • побутова техніка;
  • товари для дітей;
  • садовий інвентар;
  • ручні та електронні інструменти;
  • засоби для догляду та косметика;
  • спорядження для активного відпочинку та спорту.

Інтерфейс дозволяє виконати фільтрацію каталогу за заданими параметрами, щоб спростити вибір з урахуванням ціни, кольору товару, габаритних розмірів та функціоналу.

Постачальники

Завдяки партнерським відносинам з багатьма виробниками та постачальниками вдається постачати товари без додаткових націнок. Крім того, це спрощує сервісне обслуговування. Основна співпраця сформована з компаніями Apple, Samsung, Huawei, Prestigio, але в обоймі є і багато інших брендів.

Доставка

В Україні розвинена логістика, а наявність кількох компаній з доставки дозволить зробити вибір на користь ідеального рішення. Серед способів отримання замовлення є такі варіанти:

  1. Самовивіз. Отримання замовлення в одному із фізичних магазинів Ringoo. Представлено 84 точки по всій Україні. В цьому випадку доставка безкоштовна;
  2. Кур'єрська доставка. Послуга від одного із перевізників, коли кур'єр доставляє замовлення точно за адресою;
  3. Доставка у відділення перевізника. Вартість визначається тарифами, до того ж є можливість використовувати післяплату і оплатити покупку тільки після її огляду.

Надійна упаковка виключає пошкодження або поломку товару, що доставляється.

Якість та надійність від Ringoo

З будь-яких питань консультанти готові дати поради та рекомендації. Можна прямо зателефонувати або замовити зворотній дзвінок. Надсилання тільки в строк. Немає жодних зайвих затримок або обмежень у покупці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат