Вечірка в купальниках: оформлення квітами, антураж та програма



Коли всі банальні ідеї проведення свята вже обридли і хочеться організувати щось максимально свіже та нове для гостей, зверніть увагу на тематику пляжних вечірок. Для святкування дня народження, яке випало на спекотний період року це один з кращих варіантів, адже дозволяє поєднати власне свято з перебуванням на свіжому повітрі біля водойми. І такий івент точно запам’ятається гостям, адже давно відомо, що кращий відпочинок – це відпочинок біля води.

Дресс-код – купальник

Ви можете обрати тематику свята, до прикладу взяти тему піратських походів, ретро-стиль або класичну гавайську пляжну моду. При виборі теми не забувайте, що вашим гостям доведеться шукати відповідні наряди поверх купального костюма або ж власне купальники, що повинні мати вигляд та фасон відповідно до тематики свята.

Намагайтесь вигадати таку тему, при якій гостю потрібно буде витратити мінімум коштів на наряд, адже він більше ніде не буде застосовуватися. До прикладу, на піратську вечірку досить купити смугастий купальник в класичну біло-синю або біло-чорну смужку та бандану чи орендований піратський капелюх-трикутку.

Зона фотографування з квітами

Оскільки всі гості будуть мати костюмовані наряди, такий момент варто сфотографувати. Можна запросити професійного фотографа, а потім зробити підбірку фото чи відео і розіслати гостям. Для цього необхідна фотозона, що буде оформлена в стилі вечірки. Штучні декорації можуть видавати простоту зони, тому обов’язково додайте живих квітів, які можна замовити тут: https://flores-shop.com.ua/uk/. Обирайте види букетів чи композицій, що будуть відповідати тематиці свята, наприклад:

● для гавайської вечірки можна використати композиції квітів яскравих, насичених кольорів: соняшники, півонії та ін.);

● для піратської вечірки обирайте варіанти темних суцвіть (бордова хризантема, фіолетова протея тощо);

● для ретро-стилю найкращим варіантом будуть букети з трояндами різних сортів та ніжних кольорів.

Музика та розважальна програма

Залежно від вибору теми свята необхідно продумати набір конкурсів та розваг, що будуть відповідати стилю вечірки. При наявності фінансових можливостей найкращим варіантом буде залучити професійного ведучого свят, адже він вже матиме варіанти конкурсів вашої тематики, що безліч разів «обкатані» на схожих івентах.

Якщо ж ви самостійно плануєте розробити програму заходу, багато корисної інформації та приклади успішно проведених свят можна знайти в мережі Інтернет та в роликах-звітах святкувань на Ютубі.

Обов’язково звертайте увагу на підбір музики, що повинна відповідати стилю вечірки, адже саме музика формує настрій гостей. Підбірки тематичних треків можна знайти у вигляді плей-листа на три й більше годин.

Ще один важливий момент успішного тематичного свята в купальниках – гарна погода або можливість святкувати в накритому просторі у випадку негоди. При підборі місця свята звертайте увагу на наявні споруди. При івенті в заміському комплексі будуть парасольки та альтанки, проте у випадку дикого пляжу варто взяти з собою великі парасолі або складану текстильну альтанку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат