Які вибрати меблі для кабінету керівників



Старе висловлювання, родом зі Стародавньої Русі «По одежі людину стрічають, а по розуму випроваджують» можна також віднести й до кабінету. Він може стати відображенням характеру, принести зручність та комфорт, мотивувати на успіхи, а також створити професійний імідж. Поганий інтер'єр із неякісними предметами може тільки погіршити думку про свого власника. Саме тому так важливо, аби меблі для кабінету керівника підбирали ретельно й обдумано.

Стильова відповідність

Бажано, щоб меблювання відповідало дизайну приміщення. Для одного стилю підійдуть лаконічні предмети з чіткими лініями, для іншого – більш об'ємні, із декором. Меблі повинні гармоніювати з елементами, які вже знаходяться в кабінеті. Якщо ви лише плануєте ремонт у майбутньому – обирайте шафи, стіл та стільці більш універсального формату.

Ергономіка та функціонал

Зараз надзвичайно важливо, щоб меблі приносили максимальний комфорт від роботи. Якщо говорити про стіл, то він має бути досить просторим, але не сковувати рухів, давав можливість змінювати висоту, регулюватися або трансформуватися в іншу форму. У тандемі з ним можна використовувати м'яке крісло керівника з підтримкою спини, різними механізмами та налаштуваннями. Так воно одночасно подарує затишок, стане корисним для роботи.

Дотримуйтесь пропорцій

Стілець зі столом мають бути на правильному рівні, пасувати один до одного та комплекції людини, яка ними користуватиметься. Щоб меблювання не створювало відчуття громіздкості, оцініть розміри кабінету, порівняйте із масивністю предметів. Також варто заздалегідь визначитися з їх розміщенням, плануванням приміщення.

Визначте потреби

Які завдання будуть виконуватися, скільки часу людина проводитиме на одному місці. Це важливо обдумати перед тим, як почати підбирати меблі для кабінету керівника. Специфіка діяльності однієї компанії може бути пов'язана з постійними переговорами, іншої – змушує не сидіти на місці, третім необхідно постійно слідкувати за графіками та рейтингами. Наприклад, в одному випадку знадобиться функціональний стіл зі стільцем, в іншому без екранів і відеостін не обійтися.

Матеріали та конструктив

Від якості матеріалів, збірки та продуманості конструкції залежить багато чого, особливо як довго предмети прослужать, скільки зможуть принести користі. Для кабінету керівника потрібне не просто меблювання, а підвищеного класу, більш престижне. Тому приділіть увагу більш благородним породам дерева, металу, відмовтеся від дешевих імітацій й пластику.

Вибір меблів для кабінету керівника – відповідальне та важке заняття, котре вимагає особливих зусиль. Утім, якщо врахувати дизайн приміщення, дотриматися пропорцій, визначити потреби, звернути увагу на матеріали, функціональність та конструкцію, у вас усе вийде.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат