Постачання газу на підприємство – важливий процес

11.07.2023 14:25 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Щоб бізнес працював, треба попередньо розв’язати багато організаційних питань. Одним із найважливіших серед них є постачання енергоресурсів, зокрема природного газу. Наприклад, від надходження останнього залежить наявність тепла й гарячої води в адміністративних будівлях організації. Це, своєю чергою, впливає на комфорт працівників і, відповідно, на якість роботи, яку вони виконують.

Але чимала кількість компаній використовує природний газ для технології виробництва. Щоб виключити перерви в роботі обладнання, необхідно забезпечити безперебійне надходження ресурсу. У цьому допоможе компанія, яка постачає газ для юридичних осіб. Далі ви дізнаєтесь про одну з найуспішніших організацій України, яка веде діяльність у цьому напряму.

Партнерство в енергетиці – відповідальний етап

Компанія «ТЕПЛА» на українському ринку працює з 2015 року. Це відносно невеликий період, але його вистачило для того, щоб вона набула статусу одного з найбільших постачальників енергетичних ресурсів саме до непобутових споживачів. Упродовж діяльності були поставлені велетенські обсяги природного газу – понад 374 трлн м³. Географія «ТЕПЛА» включає всю підконтрольну територію. Клієнтами постачальника є близько 500 компаній, назви яких приємно здивують. Серед них:

  • «Оболонь»;
  • «Клуб сиру»;
  • «Верес»;
  • «Сільпо»
  • «Епіцентр»;
  • «АгроВіста»;
  • «Інтерджус» тощо.

Ці назви відомі багатьом українцям: якщо такі великі компанії довіряють «ТЕПЛА», те ж саме варто зробити й вам.

Секрети успіху

Однією з переваг компанії є шанобливе відношення до клієнта. «ТЕПЛА» цінує споживачів, що довірили їй енергетичну безпеку підприємства, тому пропонує для кожного індивідуальні умови. Одним із таких є ціна природного газу. Варто зазначити, що цей показник не може бути анонсованим заздалегідь через певні чинники. Зокрема, вартість одного кубічного метра непередбачувана, вона стрімко реагує на ситуацію на ринку й може змінюватися декілька разів на день.

Тому перед тим, як укласти угоду, триває обговорення з кожною компанією особливостей бізнесу. Багато уваги приділяється реальним потребам підприємства в природному газі. Коли менеджери отримують необхідну інформацію, формуються індивідуальні умови. Серед них не тільки ціна, але й порядок звіряння, форма розрахунку та інші нюанси. Природний газ можете подаватися за попередньою оплатою або подекадною. Також прораховується можливість зміни обсягів замовленого ресурсу та механізм її здійснення, адже цього вимагають Правила постачання природного газу. Команда компанії «ТЕПЛА» чесно намагається зробити все для того, щоб у споживача не було підстав шукати інших постачальників. Тому в роботі враховуються всі його побажання. Створюються максимально комфортні умови. Наприклад, не треба міняти точку входу, якщо у вас до цього був інший постачальник газу. Це технологічно спрощує під’єднання.

Швидко й ефективно

Щоб стати клієнтом компанії «ТЕПЛА» не треба робити багато дій. Достатньо зареєструватися на сайті та оформити заявку в онлайн-режимі. Надішліть її, і після цього з вами зв’яжеться наш менеджер. Він вам поставить деякі запитання для уточнення інформації, щоб з’ясувати ваші потреби.

Після цього ведеться робота над договором. Готова угода надсилається вам, у ній відображаються всі умови, які були обговорені раніше. Далі ви замовляєте потрібні об’єми палива, які в разі потреби змінюються.

«ТЕПЛА» потурбувалась про постійну підтримку споживачів. З кожним клієнтом упродовж усієї дії договору в цілодобовому режимі співпрацює персональний менеджер. З ним вирішуються всі робочі питання, які стосуються постачання газу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат