Професія в IT: як вибрати перспективний напрямок

27.12.2022 20:14 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Потреба в IT фахівцях зростає в геометричній прогресії: цифровізація торкнулася всіх сфер діяльності людства, від наукових досліджень до мистецтва. Настав час визначитися: чи підходить вам ця сфера діяльності. Доступні для абсолютних новачків та Junior безкоштовні курси hr фахівці рекрутингової агенції ITExpert зібрали у своєму блозі. З чого розпочати перші кроки у новій професії?

Вільно спілкуватися англійською

Англійська – міжнародна мова IT-спілкування, навчання та професійного зростання. Співбесіда в IT-компанії з виходом на міжнародний ринок проходить розмовною англійською. Рекрутер перевіряє здатність претендента на вакансію висловлювати власну точку зору англійською та фаховими термінами.

Вибрати свій напрямок

Не всі співробітники IT-компаній пишуть код. У добірці ITExpert є безплатні платформи, які допомагають новачкам розібратися в азах програмування, аналізу, взаємодії структур, задачах, що стоять перед фахівцями різних напрямків.

Спочатку потрібно розібратися в собі:

  • проаналізувати наявні здібності, знання та навички;
  • що превалює – математична логіка чи креатив;
  • чи є готовність поринути у незнайоме середовище;
  • чи є бажання освоїти невідомі раніше мови програмування й термінологію.

Люди з математичним складом розуму знаходять себе в backend-програмуванні, професії Data Scientist. Ці галузі відповідають за побудову внутрішньої та хмарної структури, взаємодію систем, створення штучного інтелекту.

Творчим особистостям підходить frontend-програмування, тестування, бізнес-аналітика, UI/UX дизайн. Це напрямки зі створення інтерфейсу, підвищення юзабіліті сайту.

Підтвердити вибір тестом на профорієнтацію

Тести та програми-симулятори об'єктивно оцінюють здібності. Є потенційні лідери та надійні виконавці, здатні мислити шаблонно та знаходити нестандартні рішення, готові годинами виконувати рутинні дії та здатні миттєво перемикатися на вирішення нового завдання. Програми-симулятори занурюють потенційного працівника в атмосферу робочого процесу, взаємодію з іншими підрозділами, вирішення завдань тощо.

Зібрані у блозі ITExpert безкоштовні курси англійської та мов програмування, стимулятори, вебінари, авторські курси з навчання вебдизайну, бізнес-аналітики відкривають безліч можливостей. Зробіть перший крок, щоб отримати цікаву роботу з високою оплатою.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат