Як побороти лупу з шампунями DERCOS від Vichy

22.12.2022 12:34 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Як бореться з лупою зелена лінія шампунів DERCOS від Vichy?

До 60% населення планети стикаються з проблемою лупи. Неприємний наліт на волоссі та білі пушинки на одязі викликають дискомфорт, заважають нормальній комунікації, знижують самооцінку. Як дерматокосметика для догляду за волоссям, включаючи шампунь скраб Vichy із зеленої лінії DECORS, допомагає відновити красу волосся?

Чому з’являється лупа?

Провокує появу лупи грибок Malassezia — схожий на дріжджі мікроорганізм, який у сприятливому для нього середовищі починає активно розмножуватися. Одна з найпоширеніших причин — прискорений клітинний метаболізм. У нормі клітини шкіри на голові змінюються раз на 28 днів, у власників лупи цикл займає 7-20 днів. Роговий шар стає товстішим, створює комфортні умови для грибка.

Лупа — симптом збою в організмі, викликаного різними причинами:

  • гормональний дисбаланс;
  • неправильна робота сальних залоз;
  • незбалансоване харчування, порушення роботи ШКТ, нестача в раціоні вітамінів групи В та А;
  • неправильний догляд за шкірою голови;
  • порушення рівня pH;
  • зниження імунітету, стрес, нервозність;
  • генетична схильність.

Супроводжує появу лупи свербіж шкіри, уповільнення росту волосся, інтенсивне випадання, втрата волосяних фолікулів. Дерматокосметика Vichy містить компоненти, що відновлюють нормальний рівень pH, усувають дефіцит вітамінів, очищають шкіру голови.

Жирна та суха лупа: в чому різниця?

Суха лупа схожа на білі лусочки, які легко обсипаються на плечі. Волосся сухе, шкіра голови зневоднена, має запалення та пошкодження.

Жирна лупа, або себорейний дерматит, схожа на жовті мікроскопічні згустки жиру, які приклеюються до волосся.

Для боротьби з жирною та сухою лупою потрібен різний догляд за волоссям. Дерматокосметика Vichy — це комплекс інгредієнтів точкової дії, які відновлюють гідробаланс та борються з грибковою інфекцією.

Зелена лінія DERCOS від Vichy проти сухої лупи

Кератолітичний шампунь Vichy Dercos PSOlution містить саліцилову кислоту, гліцерин, сечовину. Такий склад допомагає усунути свербіж, лущення, заспокоює запалену шкіру. Дерматологічний шампунь з дисульфідом селену видаляє до 100% сухих лусочок, відновлює мікробіом шкіри.

Зелена лінія DERCOS від Vichy проти жирної лупи

Шампунь-скраб Vichy Dercos Micro Peel глибоко очищує шкіру від надлишків себуму, бореться з причинами появи жирної лупи. У складі присутні селен, бетаїн, ментол. Догляд за жирним і нормальним волоссям із застосуванням спеціального шампуню заспокоює пошкоджену шкіру, відновлює нормальне харчування клітин.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат