Криптовалюта для інвестування

22.12.2022 12:24 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Інвестиції в криптовалюту стають більш популярними. Спостерігаючи за зростанням біткоіни багато людей засмучені, що не скористалися шансом купити його раніше.

Поведінка гравців ринку криптовалют часто є емоційною. Багато з них стають занадто жадібними, особливо при його зростанні, що провокує формування FOMO (синдрому втраченої вигоди). Також люди нерідко продають монети, спішно реагуючи на червоні цифри валютних курсів. Використовуючи спеціальний indeks можна позбутися емоційного перенапруження і прийняти правильне рішення.

Яку криптовалюту вибрати для інвестування?

Підбираючи монету для вкладень, трейдерам потрібно стежити за ситуацією в світі, читати новини і працювати з отриманою інформацією. У цьому допоможуть розбираються в тематиці фахівці та експертні статті. Тут важливо не наштовхнутися на хайп. В основному це стосується дешевих монет, які просувають різними способами. Основні ознаки міхура:

  • Багато инфоповодов. Крипту активно обговорюють в соцмережах, знімати рекламні ролики, про неї говорять блогери.
  • Бажання великої кількості людей брати участь в тренді.

У подібних умовах люди хочуть долучитися до проекту, вкладаючи в нього день, що значно підвищує ціну монети. У якийсь момент така бульбашка лопається, що супроводжується падінням курсу і розоряє багатьох інвесторів.

Біткоін

Якщо пам'ятаєте, у вересні 2021 року курс БТК досяг свого максимуму в 63 000$, тоді як кілька місяців ціна утримувалася на 30к $. Зараз спостерігаються невеликі коливання на різних майданчиках. Експерти прогнозують, що поступово вартість монети падатиме.

Эфіріум

Ще одна популярна монета для інвестування. Платформа активно розвивається, а останнє оновлення дозволяє зменшити ймовірність централізації. Поліпшення платформи дозволило збільшити швидкість переказів і знизити комісії.

NFT-токени

Хайп навколо NFT-токенів досить серйозний. Вони беруть участь у великих угодах, завжди знаходяться на слуху. Ринок тримається на ентузіастах. Люди при цьому розраховують заробити на своїх картинах мільйони доларів. У майбутньому такі технології повинні спростити передачу авторських прав, зробити доступною придбання нерухомості. Як вважають експерти, даний напрямок є досить перспективним.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат