Тест на довговічність Apple Watch Ultra



Все в Apple Watch Ultra більше. У нього більший і яскравіший дисплей, ніж у Apple Watch 8, більше батарея, більше (і більше) кнопок, і він має велику ємність, щоб впоратися з мегашвидким світом активного відпочинку. Однак, цей новий годинник чудово працює у парі з айфоном 11 про бу. Годинник також може витримати удар або принаймні серію ударів невеликою кувалдою. У нещодавньому відео ютубер TechRax радісно розбиває нові Apple Watch Ultra за 799 доларів на друзки. Це досить нереалістичний тест на міцність масивного 49-міліметрового пристрою, що носиться, але якщо ви подивіться його від початку до кінця, ви зрозумієте деякі жорсткі (в хорошому сенсі) ультраправди.

Було б несправедливо називати Apple Watch Ultra захищеною версією Apple Watch 8 (або взагалі будь-якого покоління). Це не просто посилений зовнішній вигляд. Це повністю перероблені Apple Watch. При товщині 49 мм вони на 5 мм більше, ніж найбільші Apple Watch 8. Звичайно, вони також важчі. Титановий корпус важить на 23 грами більше, ніж алюмінієві 45-міліметрові Apple Watch 8. Годинник Ultra навіть важчий за Apple Watch 8 з нержавіючої сталі майже на 10 грамів.

На відміну від Apple Watch 8 з зігнутим скляним корпусом, що плавно поєднується з алюмінієвим корпусом, Apple надала Ultra абсолютно плоский дисплей із сапфірового скла, оточений суцільною кромкою з титану. Годинник виглядає і відчувається міцним, і, судячи з усього, так воно і є.

Якщо кинути годинник з висоти 4 метри на бетон, не дивно, що Apple Watch Ultra добре справляються. Звичайно, на титановому корпусі були невеликі подряпини, але певно ніхто ще не бачив продукту Apple із захистом від подряпин. Якщо ви плануєте купити айфон бу Вінниця, враховуйте, що певні потертості корпусу також можуть бути присутні на таких пристроях.

При потраплянні Apple Watch у банку зі шурупами та цвяхами. Годинник залишився майже неушкодженим, хоча ремінець забруднився. Якщо ж вдарити по годиннику невеликою кувалдою, нічого не трапиться. Немає подряпин. Нема тріщин. Жодних несправностей. Тут варто зупинитися, щоб подумати, що це може означати в реальному світі використання Apple Watch Ultra.

Ультра сильный

Певний час тому я носив свої Apple Watch 7, розчищаючи місце для обходу. Я піднімав важку деревину та інше сміття з ями, заповненої піском та брудом. Якоїсь миті мій годинник застряг між дерев'яною опорною балкою, невеликою кількістю піску і важкою балкою в моїй руці. На скляному екрані Ion-X утворилася величезна потворна борозна.

Грунтуючись на тому, що я бачив тут, у цьому відео, я думаю, що Apple Watch Ultra можуть працювати значно краще в аналогічних умовах або, наприклад, коли ви піднімаєтесь на гору і ваше зап'ястя вдаряється об скелю.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат