Як вибрати найкращу упаковку для квітів?

22.09.2022 14:52 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Флористи в квіткових магазинах дуже часто пропонують придбати букет вже в готовій упаковці. Однак, в багатьох випадках клієнти хочуть зробити це самостійно, підібравши такі матеріали, котрих може не виявитися в квітковому магазині. Тому питання композиційно правильного букету є досить актуальним питанням. Якою може бути унікальна та цікава плівка для квітів розкажуть спеціалісти нашої компанії Deco-Pack.

Вимоги для сучасних букетів виконаних з сучасної плівки

Кожна квіткова композиція, котра призначена для подарунку власним близьким повинна включати наступні особливості:

  • Плівка не повинна затьмарювати самі квіти. Яким би не було свято, надмірна кількість додаткових аксесуарів на букетах лише применшує його красу. Тому стрічки, стрази чи бусинки потрібно додавати в міру.
  • Першочергове завдання упаковки безпечність при транспортуванні.
  • Плівка, сітка, калька чи папір має підтримувати загальну композицію букети.

Види упакувань для букетів

Компанія Deco-Pack пропонує широкий асортимент товарів та упакувань для квіткових композицій та подарунків. Серед упаковок для квітів варто виокремити:

  • Кальку. Один з найменш затратних способів сформувати букет. В асортименті калька різноманітної кольорової гами, текстури та цінового порогу.
  • Папір. Стійкий та елегантний спосіб упакувати Ваш букет. В наявності: кріплений, вологостійкий крафт та вощений папір, що найкращим чином підійде для створення композицій зі штучних квітів.
  • Коробки. Даний тип призначений для якісного транспортування букетів та допомагає квітам зберігати власну свіжість.
  • Сумки. Цікавий тип упаковки, адже окрім суто квіткової композиції в нього можна помістити й інші подарунки.

Серед всіх видів упакувань для квітів значне місце посідає калька, котра відзначається широким вибором кольорів, низькою вартістю та універсальністю матеріалу. Компанія Deco-Pack реалізовує даний матеріал у формі рулонів. Таке упакування створене за допомогою флексдруку та ламінування, тому вона приємна та зручна у використанні. Серед головних особливостей кальки: щільність, тримання форми, вологостійкість. Тому популярність кальки є незаперечною, як у звичайних клієнтів, так і в професійних флористів. Як правило, кальку можна з легкістю придбати на будь-яке свято.

Компанія реалізовує широкий асортимент кальки різних кольорів та розмірів. Серед якої особливо шануються рулони однотонної, золотистої та перламутрової кальки. Придбати кальку можна, як поштучно, так і великою партією.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат