Євромед – подробиці



Для всіх медустанов важливо, щоби там працювали висококваліфіковані спеціалісти, які готові знайомитися з новими технологіями, удосконалюють свої навички. Європейський Фонд Розвитку Медицини та Освіти Євромед займається розробкою, а також впровадженням, супроводом Проектів та програм. Доступні курси підвищення кваліфікації медичних працівників, детальніше про проект ви зможете дізнатися на сайті EUROMED.

Фонд Євромед існує вже багато років. Починаючи з 2015 року, тут займаються розробкою, а також успішно впроваджують міжнародні проекти, програми у галузі освіти та медицини. Діяльність спрямована на те, щоби значно підвищити рівень медичної освіти вітчизняних медиків. Це можливо завдяки досвіду між іноземними медичними фахівцями.

Через війну здійснюється підвищення кваліфікації. На прикладі європейської системи охорони здоров'я проводиться професійна підготовка фахівців медичної галузі. Вони отримують поглиблені знання щодо роботи медичних закладів.

Фахівці знайомляться із сучасними ефективними методами діагностики та лікування, а також реабілітації, які вже давно застосовують у Європі.

Розробляючи проекти, особлива увага приділяється передачі інноваційних знань та навичок у галузі реформування медицини. Те саме стосується і поширення нових методів лікування, профілактики, які успішно використовують у Європі.

Євромед пропонує багато ефективних проектів. Проект Підвищення кваліфікації розроблено для старшого медичного персоналу, а також керівників системи охорони здоров'я.

Основною метою проекту є ознайомлення із способами організації роботи лікувального закладу в умовах економічної незалежності.

Учасники проекту отримують можливість удосконалювати свої знання та вміння, навички у галузі управління медичними організаціями. Завдяки проекту, стає можливим навчитися створювати максимально позитивні умови для того, щоб досягти професійного зростання та розвитку. Учасники проекту переймають досвід європейських керівників.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат