Які документи потрібні для того, щоб взяти на прокат авто у Львові?



Коли люди замислюються над тим, щоб скористатися послугою оренди авто у Львові перш за все їх цікавить її вартість та перелік необхідних документів для цього. Іноді компанії пропонують такі умови співробітництва, що бажання з ними працювати зразу зникає.

Цього не скажеш про Evercars. Компанія пропонує своїм клієнтам не тільки вигідні тарифи та величезний автопарк машин пристойного вигляду, а й оформлення послуги з мінімальним пакетом документів та вимогами до орендаря. Для того, щоб взяти на прокат авто у Львові необхідно надати особистий паспорт для громадян України (для іноземних громадян - національний паспорт) та посвідчення водія. Скористатись послугою можуть люди, які досягли 23 років та мають стаж водіння не менше 2 років.

Беручи в оренду авто, Ви отримуєте максимальну свободу. На власному автомобілі дуже зручно подорожувати країною, їздити у відрядження до інших міст тощо. Компанія пропонує вигідні умови оренди, які підходять як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів. Адже за умовами договору в орендаря є можливість включити додаткових водіїв у разі наявності у них необхідних документів. Послуга включення надається безоплатно.

скористатися послугою оренди авто у Львові

Які машини можна взяти в оренду?

Автопарк компанії насправді величезний. У ньому представлені легкові та сімейні авто, кросовери та авто преміум класу для ділових зустрічей. Серед доступних машин:

● Tesla S P85. Автомобіль вирізняється вишуканим виглядом, кожна його деталь заворожує. Він - ідеальний вибір для зустрічі ділових партнерів з аеропорту, або готелю. Також він ідеально підходить для прибуття на обід чи вечерю із контрагентами, адже може одразу багато чого розказати про його власника;

● Volkswagen Golf. Взяти на прокат авто у Львові такого типу підійде для тих, хто прибув у місто на декілька днів та хоче познайомитися із його околицями. Машина є надійною та зручною;

● Hyundai Tucson 2021. На такому кросовері можна відправитись всією сім'єю у подорож країною. Машина є надзвичайно комфортною, у ній буде зручно розміститися навіть великій родині, а за наявності у родині малюка - встановити дитяче автокрісло на задньому сидінні. Подорож точно принесе Вам задоволення;

● Fiat Talento. Гарний варіант для тих, хто вирішив перевірити на собі переваги відпочинку у кемпінгу. Величезний салон на багажне відділення дозволяють розмістити в машині все необхідне для подорожі (намети, спальні мішки, теплі речі тощо) та інші.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат