Спешелті кава: а чому так дорого?

19.04.2022 12:08 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Справжні поціновувачі кави не замислюються над тим, чому фермерська кава коштує дорожче за елітні сорти кави з плантації, однак ті люди, що не мають уяви в її чому особливість часто задаються таким питанням. А відповідь на питання криється у наступному: перед тим, як потрапити на полиці магазинів зерна кави проходить величезну кількість підготовчих етапів. Аби отримати високоякісний продукт необхідно контролювати процес вирощування. Починається він посадкою кавового дерева, а закінчується обсмажуванням зерен та фасуванням. У кожного фермера є свою унікальна технологія збирання, догляду та збору врожаю, яка знаходиться під секретом й забезпечує неповторність та унікальність спешелті кави. Крім того до багатьох пропозицій з групи кава спешіалті висуваються умови сертифікації в країні походження спеціальним регуляторним органом. Інколи чек-поінти можуть бути на кілька сторінок. Проте, не варто забувати, що можливості фермерського господарства мають межі. Як би власнику кавової ферми не хотілося задовольнити потреби любителів саме його кави, зібрати врожай виходить, як правило, у межах 4 тонн на рік, не більше. Саме рідкість пропозиції та високі стандарти якості, яким має відповідати фермерська кава, обумовлюють високу ціну на неї.

Проте, для справжніх гурманів ціна не важлива, адже смак кави такого класу дійсно бездоганний. Придбати дорогу каву в зернах в Україні можна в інтернет-магазині Coffee Story. Магазин може похизуватися не тільки величезним асортиментом спешелті кави з Бразилії, Танзанії та інших країн, а й:

  • доступними цінами на ринку. Адже він самостійно закупає продукцію у фермерів, без залучення посередників;

  • варіативністю способів оплати та оплати замовлення;

  • зручним інтерфейсом сайту, який дозволяє оформити замовлення на каву спешелті за пару хвилин тощо.

Яку фермерську каву можна купити в Україні?

Компанія пропонує широкий асортимент продукції, однак він завжди оновлюється. Адже, поставка кави з кавових ферм відбувається, як правило, раз на рік, а обсяги продукції - вкрай замалі аби задовольнити потреби всіх. Їй вдається дістати приблизно 2-3 мішки кожного сорту спешелті кави. До замовлення доступні:

  • кава спешіалті Бразилія Yellow Diamond Lot#1 з простим та насиченим смаком;

  • фермерська кава Руанда Gatare Lot#24 Natural. Має багатий та яскравий смак з дуже приємним присмаком молочного шоколаду, дині та ожини, в якому виражена кислинка чудово поєднується з десертами на основі фруктів;

Спешелті кава Гватемала SHB EP Huehuetenango Calauta Pacamara, в якій гармонійно поєднуються аромати мигдалю, лісового горіха, сухофруктів, стиглої сливи, кураги та шоколадної випічки, що розкривається в кінці, та інші варіанти кави з різних куточків світу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат