Школа здорового харчування у Львові



Останнім часом у людей постійна невпевненість в плані здоров'я, занепокоєння. Проте, варто турбуватися про своє харчування і його корисності, в цьому допоможе школа здорового харчування у Львові. Розглянемо кілька порад, які допоможуть вам отримати заряд енергії для свого тіла, щоб відчути себе краще.

Дозвольте внутрішньої мудрості керувати прийомом їжі

Це означає переключення вашої уваги з підрахунку калорій і самооцінки вибору продуктів на більш усвідомлене харчування і пріслушіваніе до того, що ваше тіло говорить вам, що воно хоче. Важливо навчитися розпізнавати внутрішнє відчуття голоду, а також визначати харчові переваги, в тому числі те, що вони відчувають після того, як з'їли певні продукти. Це також означає паузу і обдумування рішень про їжу. Якщо печиво заспокоїть вас, коли ви трохи нервуєте, його можна їсти. Але якщо ви не дуже голодні, то можете зупинитися і подумати про інші речі, які допоможуть вас заспокоїти. Заняття йогою, записи в щоденнику, прийняття душу або дзвінок другу також можуть допомогти вам відчути себе краще.

Включіть у свій раціон продукти, що підвищують імунітет

Цього року зосередьтеся на тому, щоб заповнити свою тарілку продуктами, що містять важливі лікувальні поживні речовини, які можуть допомогти вам зберегти здоров'я. Продукти харчування, включаючи цитрусові; апельсинові і зелені овочі, такі як шпинат, капуста, солодка картопля і морква; яйця; квасоля; жирна риба і молюски багаті вітамінами і мінералами, які підтримують здорову імунну систему і можуть допомогти вам відчути контроль над своїм здоров'ям.

Складіть список ваших улюблених продуктів, що підвищують імунітет, і додавайте їх в свій щотижневий список покупок. А в якості лікувального напою спробуйте мій латте маття, багатий антиоксидантами. Вітамін D, що міститься в збагаченому молоці, допомагає організму виробляти білки, що вбивають бактерії і віруси, в той час як порошок зеленого чаю матча сповнений антиоксиданту який може допомогти зміцнити імунну систему. Ви можете знайти безліч різновидів порошку матчу в Інтернеті.

Їжте більше корисних продуктів.

Це поживні заморожені і консервовані продукти, які можна легко додати в здорову їжу, наприклад консервовані боби, тунець і помідори, горіхові пасти, заморожені фрукти і овочі. Купівля заморожених, консервованих продуктів і продуктів у вакуумній упаковці означає, що ми можемо робити покупки рідше і тримати запаси в коморах, холодильниках і морозильних камерах, що може бути особливо корисно в зимові місяці. Можна зберігати вдома заморожену полуницю, чорницю, банани і персики круглий рік, щоб робити смузі і ароматні пудинги, не турбуючись про сезонах. На вечерю вам можуть стати в нагоді заморожені брюссельська капуста, морква і брокколі в якості швидкого гарніру.

Експериментуйте з новими рецептами

Приготування їжі вдома дає вам можливість контролювати інгредієнти, а також допомагає збільшити споживання поживних продуктів. Це також може дати вам почуття виконаного обов'язку і може бути цікавим способом зацікавити дітей здоровою їжею. Майте на увазі, що простий рецепт може бути настільки ж смачним і вражаючим, як і складний. Для початку підійдуть простий омлет, сендвіч з сиром на грилі і просте блюдо з спагетті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат