Гідроізоляція швів: коли використовується і особливості технології



Бетоні конструкції встановлюються таким чином, що між ними може залишитися невеликий вільний простір. Якщо ніяк його не виправити, то з часом конструкція може поступово руйнуватися, що в результаті приведе до серйозних наслідків. Для того щоб перешкодити цьому, потрібно виконати гідроізоляцію швів и примиканів.

Особливості процедури

Гідроізоляція швів – це унікальна технологія, завдяки якій можна захистити бетонні конструкції від потрапляння вологи, та подальшого його руйнування. Цю процедуру використовують як в якості основного етапу будівельних робіт, так і окремою технологію, після проявів пошкоджень та тріщин на поверхні.

Для виконання цих робіт зазвичай звертаються до спеціалістів від компанії Рать https://rat.net.ua/tpost/z7ysljl6s1-gidroizolyatsiya-shvov. Саме ці професіонали у своїй справі зможуть виконати всі роботи максимально якісно та швидко.

Швидкість робіт залежить від матеріалу, який будуть обробляти, та від типу самих швів, які потрібно покрити гідроізоляцією. Найбільш популярною послугою вважається гідроізоляція бетонних конструкцій. Це доволі проблематична процедура, виконуючи яку потрібно враховувати місце швів.

Найбільш схильними до протікання вважаються наступні місця у бетонній конструкції:

  1. Місця з’єднання конструкцій.
  2. Місця вводу та виводу комунікацій.
  3. Місця стику.

Також у бетонних конструкція доволі популярні деформаційні та технологічні шви. Другі є тимчасовими конструкціями, які залишаються після робочого дня в тих місцях, де проводилися основні роботи.

Деформаційні шви більш націлені на майбутнє. Завдяки ним можна перешкодити можливі деформації конструкції, викликанні негативним зовнішнім впливом (осади, вітри та ін.).

Для того щоб виконати всю гідроізоляцію бетонної конструкції, потрібні певні навички та вміння. Саме такими володіють спеціалісти компанії Рать. Завдяки своєму досвіду роботи, та використанню сучасних технологій, вся гідроізоляція проводиться максимально швидко, не втрачаючи при цьому своєї якості.

Компанія та її спеціалісти допоможуть провести гідроізоляцію всіх швів. Крім того, співробітники Рать спеціалізуються на вирішенні питань, пов’язаних з захистом різних споруд від води.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат