Мережа сервісних центрів AppleLab. Як обслуговувати по новій пошті?



Сервісний центр AppleLab – високоякісний ремонт iPhone, iPad, MacBook будь-якої складності.

Продукція Apple користується популярністю завдяки своїй високій продуктивності та незаперечній якості. Вона давно стала невід'ємною частиною життя сучасних людей. Але, як і будь-які інші мобільні пристрої вона може виходити з ладу з різних причин. Відремонтувати гаджети можна у мережі сервісних центрів. Її філії є у багатьох містах України. Адресу сервісних центрів можна подивитись на сайті https://apple-lab.com.ua/.

Обслуговування по Новій пошті

Якщо немає можливості привезти зламаний пристрій до найближчого сервісного центру, то можна замовити послугу дистанційно та надіслати гаджет поштою. Процедура передбачає такі дії:

      ● Оформлення заявки на веб-сайті.
      ● Очікування дзвінка менеджера для уточнення деталей.
      ● Надсилання надійно упакованого пристрою з позначкою “Тендітний Вантаж”.

Після того як гаджет потрапить до сервісного центру фахівцями буде проведено діагностику пристрою з метою точного визначення причин виходу з ладу. На підставі цього буде уточнено вартість ремонту та його терміни.

Після відновлення працездатності гаджета менеджери повідомляють про готовність ремонту та погоджують час зворотного відправлення. Послуга оплачується після отримання відремонтованого пристрою післяплатою.

Особливості ремонту

Під час проведення авторизованого ремонту пристроїв Apple використовуються виключно оригінальні запчастини. Найчастіше виникає необхідність у проведенні наступних відновлювальних процедур:

      ● У ремонті клавіатури макбуків.
      ● Замінити дисплеї та динаміки пристроїв iPad .
      ● У заміні скла та дисплеїв iPhone

Також фахівці за потреби виконають налаштування apple id, розблокування icloud, відновлять дані або перевстановлять Mac OS.м.

Основний принцип роботи всіх сервісних центрів, адреси яких можна знайти тут https://apple-lab.com.ua – індивідуальний підхід до кожного клієнта. Спеціалізуючись тільки на ремонті техніки Apple протягом багатьох років наші фахівці напрацювали величезний досвід. Це дозволяє виконувати з гарантією найскладніші ремонти в найкоротший термін.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат