Компанія PorezkiNet пропонує прилади для лазерного гравіювання



Звичайний друк або стікери ви вважаєте застарілими? Гравер - це зовсім інша історія! Він дозволяє оригінально і постійно персоналізувати предмети, завдяки чому ніхто не пройде повз них байдуже. Ідеальна повторюваність навіть складних проектів - точний контроль, передбачуваний ефект! Завдяки контролю потужності лазера ми завжди можемо ідеально відтворити один і той же проект - незалежно від кількості створюваних відображень. Міцність і стійкість до пошкоджень - техніка лазерного гравірування - один з найбільш стійких методів маркування. Насолоджуйтесь його високою якістю, не турбуючись про зовнішні чинники або стиранні. В магазині ви можете придбати прилади, щоб виконувати лазерне гравіювання.

Різні матеріали:

      ● гравіювання на пробці,
      ● фанері,
      ● гумі,
      ● ламінату і інших поверхнях.

З компанією PorezkiNet ви можете маркувати практично будь-який товар.

Лазерне маркування

Лазерний промінь відрізняється високою точністю, що дозволяє маркувати елементи дуже малих розмірів при збереженні дуже високої точності.

Маркувати можна як металеві елементи, так і деякі вироби з пластика і шкіри.

Лазерне маркування - дуже надійний спосіб нанесення практично не стираються написів або малюнків.

Завдяки тому, що лазерна маркування виконується безконтактним способом, можна, наприклад, маркувати пристрої без необхідності розбирати виступаючі елементи, наприклад перемикачі, роз'єми і т. д.

Лазерне гравіювання

Лазерне гравірування відрізняється від лазерного маркування тим, що частина матеріалу з гравірованої поверхні «пропалюється» в процесі гравіювання. Таким чином, ми отримуємо ефект гравірованого місця.

Залежно від матеріалу і параметрів налаштувань лазера просторовий ефект гравірованих місць може бути більше або менше.

Чудові результати лазерного гравірування можна отримати на дереві, шкірі і шкіряних матеріалах, картоні і папері, склі, а також на деяких пластмасах.

Багаторічний досвід роботи в поліграфічної та рекламної індустрії, а також точність і ентузіазм наших співробітників дозволяють створювати високоякісні продукти. У них є сучасні лазерні технології, які дозволяють виконувати роботи з якістю, недосяжним іншими методами. Системи лазера CO2 працюють з точністю до однієї сотої міліметра, що робить лазер одним з найточніших інструментів, доступних на ринку. Великою перевагою є те, що краю не потрібно полірувати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат