Високоякісне обладнання для пекарень



Сучасні підприємства, діяльність яких пов’язана з виробництвом хліба, піци, інших видів випічки, оснащуються інноваційним обладнанням для пекарень. Якщо ваш бізнес пов’язаний з випічкою і потрібно організувати ефективні технологічні процеси, ви хочете покращити умови виробництва, зробити діяльність більш прибутковою, а продукцію більш якісною, пропонуємо професійне пекарське обладнання купити від перевірених виробників, за демократичною ціною.

В online магазині ІнТех ви знайдете прилади та агрегати, які необхідні для облаштування сучасної пекарні, кухні ресторану або кафе, піцерії, кондитерської, підприємства громадського харчування. В каталозі представлене функціональне обладнання для професійного використання, що розраховано на інтенсивне навантаження, відрізняється надійністю, зносостійкістю, зручністю у використанні, безпечністю. З допомогою асортименту техніки від ІнТех ви зможете швидко налагодити свій бізнес, покращити технологічні процеси.

Прибутковий бізнес з якісним пекарським обладнанням

Свіжі, ароматні, м’які булочки, французькі круасани і батони, подовий хліб та багато інших видів хлібобулочних виробів можна виготовляти, маючи в пекарні сучасне обладнання. Основними видами спеціалізованої пекарської техніки є:

     • агрегати, що використовуються для підготування, замісу тіста (борошнопросіювачі, тістоміси);
     • прилади, які допомагають створювати різні суміші для начинок, декорування випічки (планетарні міксери);
     • обладнання, з використанням якого виконується формування виробів, створення заготовок, розкачування;
     • обладнання для термообробки заготовок (випікання хлібу, булочок, інших виробів) – це жарові шафи, печі;
     • прилади, які допомагають порізати і упакувати готові вироби (хліборізки).

Сучасне обладнання для пекарень, яке відповідає всім чинним нормам і стандартам, суттєво спрощує виробничий процес, підвищує його ефективність, економлячи трудовитрати, оптимізуючи кількість виходу готової продукції, дозволяє розширювати асортимент випічки. В ІнТех ви також можете замовити комплексне сервісне обслуговування всіх придбаних приладів на високому професійному рівні, з гарантією.

Чому пекарське обладнання краще купити в ІнТех?

Вам варто звернутись в компанію ІнТех, щоб закупити найкраще пекарське обладнання, отримати кваліфіковану консультацію та допомогу в виборі агрегатів. На сайті представлені моделі тістомісів, міксерів, хліборізок від перевірених виробників і ви можете замовляти будь-який прилад з впевненістю в вигідному інвестуванні.

Також спеціалісти ІнТех можуть допомогти з навчанням персоналу особливостям роботи з сучасним пекарським обладнанням, з встановленням приладів на місці. Доставка функціональних приладів для пекарень виконується по містам України. Якщо знадобиться, в компанії ІнТех ви можете також замовити ремонт техніки будь-якої складності.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат