Як грамотно підбирати краватку



Краватка - важливий аксесуар в чоловічому гардеробі. У людей ділової сфери, що піклуються про свій презентабельний вигляд, вони зазвичай є у великій кількості. Це дозволяє підшукати варіант для будь-якого костюма і приводу. Ви можете придбати різні типи краваток на http://tie.com.ua/galstuki/ - в online-магазині представлений солідний асортимент даних виробів.

Однак залишається питання: як грамотно вибрати краватку для тієї чи іншої події і що треба враховувати при цьому. Існує не так вже й багато рекомендацій для вибору цього тканинного аксесуара до костюму.

Так, з білосніжною сорочкою поєднують краватку будь-якого типу і відтінку. Але потрібно пам'ятати, що якщо людину чекає важлива ділова зустріч або урочистий захід, то краватку варто надягати зі спокійним принтом, краще навіть вибрати однотонний варіант. Чудово підійдуть темно-синій відтінок, фіолетовий, а також сірий. Дуже вигідно виглядають одноколірні краватки контрастних тонів: синій, помаранчевий, червоний. За умови однотонності і строгості інших елементів костюма подібний аксесуар допоможе вигідно виділитися серед інших і звернути на себе увагу. Потрібно враховувати і наявність піджака. Якщо ви плануєте його надіти - краватку треба вибирати в одній колірній гамі з ним. Якщо ж ви збираєтеся на святковий захід, або ж неофіційний вечер - можете дати волю фантазії і надіти з білою сорочкою яскравий, допускається навіть блискучий, аксесуар, з принтом "горошок" або ж в помітну смужку - тут треба орієнтуватися на власний настрій.

Краватка в горошок зобов'язана гармоніювати з відтінком сорочки. Для офіційних подій краще надягти краватку з дрібним принтом. Дизайнери відзначають, що чим дрібніше горошок, тим елегантніше виглядає краватка. Класика жанру - темно-синій аксесуар в невеликий білий горошок. Але не треба забувати, що основний колір краватки повинен відповідати тону костюма.

Якщо костюм по своєму колірному рішенню збігається з сорочкою, то надіти допускається краватку будь-якого відтінку. Якщо ж на сорочці є принт, то з ним обов'язково повинен гармоніювати і малюнок краватки. Якщо зображення на тканинному аксесуар повторює принт сорочки, то важливо, щоб малюнки відрізнялися за розмірами.

Найбільш безпечний варіант краватки - одноколірний. Використовуючи подібні аксесуари, треба лише враховувати наступні поради: краватка зобов'язана виділятися (не потрібно з синьою сорочкою поєднувати краватку того ж відтінку) і бути в єдиній кольоровій гамі з усім костюмом.

Аксесуари з візерунками зараз дуже популярні. Можна підшукати варіант з акуратними "кавилюшкамі", який буде виглядати солідно і непомітно. Найкраще надягати подібний краватку з однотонною сорочкою без принта.

І ще важливий момент: вузький аксесуар потрібно носити з сорочкою з звуженими коміром і лацканами. А широкий - з великими лацканами і коміром.

Навчившись грамотно підбирати краватку, чоловік зможе в різних обставинах відчувати себе впевнено і виглядати на всі 100%!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат