Будівництво будинку в 2021: реальна вартість



Плануючи побудувати будинок з газоблоку або цегли, кожен намагається прорахувати всі витрати, які можуть випасти на його частку в дорозі.

Скільки коштує побудувати будинок в 2021 році

У минулому році було легко побачити, що ціни різко зросли майже вдвічі. Яка ситуація з вартістю будівництва будинку в 2021 році? Попередній рік був роком дуже великого зростання цін в будівельній галузі. До того ж виникла нестача робочих і зростання цін на будматеріали. Всі ці фактори позначились на кошторисі будівництва будинку на одну сім'ю в 2020 році. У 2021 році ціни можуть бути ще вище - пандемія COVID-19, ймовірно, позначиться на вартості будівельних матеріалів (через їхню меншу доступність) і на вартості робочої сили. Дізнайтеся більше на сайті компанії КСК ХАУС.

Коробка будинку з цегли або газоблоку: ціни в Україні

Ціни на будівництво будинків під ключ з цегли або газоблоку варіюються від 360 доларів за метр в квадраті за газоблоки до 560 і за цеглу від 380 до 565. Дізнайтеся докладніше тут: https://kskhouse.com.ua/dom-iz-kirpicha/. Строя будинок, інвестор повинен не тільки правильно вибрати дизайн, а й вибрати міцні матеріали, які зроблять будинок красивим, а експлуатаційні витрати будуть низькими.

Ціни на будівництво цегляних будинків в 2021 році різняться. З популяризацією поновлюваних джерел енергії, які використовуються для обігріву будинків або виробництва гарячої води, ефективна теплоізоляція придбала ключове значення, щоб якомога менше тепла «йшло» назовні. З цієї причини велике значення придбали герметичні вікна та будівельні стіни з високим коефіцієнтом теплоізоляції. Всі подробиці на сайті: https://kskhouse.com.ua/korobka-doma/.

Які матеріали забезпечать довговічність і хорошу теплоізоляцію

Ще один аспект, який слід враховувати при будівництві цегельного будинку або будинку з газоблоку, - це матеріали, з яких зводяться стіни. Блоки можуть бути виготовлені з різних матеріалів, які відрізняються різною товщиною, стійкістю до стиснення, щільністю і структурою. Цікавими рішеннями з точки зору матеріалів для виготовлення стін є також силікатні, тобто важкі силікатні блоки, які відрізняються високою щільністю і теплоємністю.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат