У компанії ЛУН проводиться ребрендинг

07.03.2020 11:40 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Незважаючи, що більшість людей, які розшукують недороге, але надійне житло, звикли використовувати для цього сайт lun.ua компанії ЛУН. У найближчому майбутньому, їм доведеться звикати до того, що працює ще під назвою «ЛУН» український сервіс, перестане так називатися. Вся справа в тому, що компанією ЛУН, було прийнято рішення, перевести цей сайт під бренд Flatfy. Слід зауважити, що раніше цей бренд застосовувався компанією лише в наданні послуг з підбору нерухомості за кордоном.

Тепер же тут flatfy.ua можна буде знайти всі пропозиції по українській нерухомості, яка належить до категорії «вторинка». Так, зміни в назві українського сервісу, торкнуться лише того, що пропонує послуги з пошуку вторинного житла. А ось, той сервіс, що використовується для пошуку житла, що знаходиться в новобудовах, так і продовжити існувати під брендом ЛУН.

Причина поділу бренду

Як, виявилося, існує кілька причин, через які компанії, довелося піти на такий крок. В останні роки, діяльність цієї компанії має безпосередній зв'язок з новобудовами. І вся застосовувана в розвитку цього бренду рекламна інформація відноситься виключно до нерухомості такого виду. Тому, відвідуючи сайт misto.lun.ua, цієї компанії, більша частина відвідувачів розраховує знайти, саме пропозиції стосуються покупки нерухомості в новобудові, а не вторинці.

Посприяло прийняттю рішення про розділення двох напрямків нерухомості, і часто поява в продажу вторинного житла, нерухомості з низькими експлуатаційними даними. І цей аспект, вже тривалий час, перешкоджав, а то і зовсім негативно відбивався на бренд компанії. Останньою краплею, яка наблизила до вирішення пропозиції з продажу вторинного житла передати під інший бренд, став запуск iOS додатки Bird.

Призначене для пошуку оренди квартир в столиці України, воно довело, що перенесений під інший бренд сервіс з продажу вторинного житла, може порадувати успішним розвитком. Тому вже незабаром, поділ цих продуктів обов'язково станеться. Але як повідомляється в компанії, після проведення цієї процедури, очікувати, що в підсумку і в новобудов зміниться бренд, не варто.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат